2777
2789
عنوان

با این پسره هیز چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 36 پست
من الان که مجردم یکی یچیزی میگه دهنشو سرویس میکنم همه پسرای محله ازمهای حساب میبرن هخخ منو میبین ...

خب خوش بحالت منم در حد گمشو آشغال عوضی چیزی میگم اما یه کسی که مستقیم مزاحم شه بهش میگم اینا رو کسی که مثل این اقای بیشعور بخاد کنایه امیز صحبت کنه و چشم چرونی کنه نمیدونم چی بگم ک بشینه سرجاش  توی بازارم موقعی باردار بودم ثه چهار ماه پیش یه فروشنده هیز فهم گفت خوش بحال اون ک تو شکمته عجب مامان خوشکلی داره من باز اخم کردم دوی داشتم مث بیشترخانومای دیگه حقشو بذارم کف دستش ن با اخم متاسفانه وقتی میام خونه بهش فک میکنم حرفه میادد لننننتیی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خوش بحالت منم در حد گمشو آشغال عوضی چیزی میگم اما یه کسی که مستقیم مزاحم شه بهش میگم اینا رو کسی ...

یبار یکی گفت شمارتو بده بیام خواستگاریت اخه دوست دارم منم گفتم توهم شماره ننتو بده بابام بیاد خواستگاریش

آخه ننتو ددوستداره

پسره انقدر ناراحت شدبودم

گفتم ببین حرف از ناموست شد ناراحت شدی

منم. ناموس ینفر دیگه ام

عذر خواهی کرد رفت

منو میبینه سرشو میندازه پایین دیگه

من خوشگلم تهی راست میگه،با نمکم تهی راست میگه،بین همه دخترا آره خودمم که تکم راست میگه