دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگن ۱۵-۱۶ روز به بعد بزنی نشون میده البته زودتر نزن چون ممکنه مثبت کاذب باشه. ولی اصل کاری بعد از موعدته. اگه یه وقت منفی بود ناامید نشو بمون تا موعدت رد بشه
دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
اره موعدم مونده هنوز من ماه پیش۳۰ام شدم و قبلش۲۶ میگن دوره هات۳۴روزس بااینکه اکثرا۳۰روزه میشه پس ...
آره عزیزم تا پنجم صبر کن. چون تازه یه هفته س آمپولو زدی