2777
2789

منم زدم و منتظرم حالا

تو تاریخ اخرین پریودت کی هست؟

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍

من عزیزم

ده روز دیگه بی بی بزار

البته خودم صبر کردم روز موعدم گذاشتم و مثبت شد

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عزیزم ده روز دیگه بی بی بزار البته خودم صبر کردم روز موعدم گذاشتم و مثبت شد

اگه ۱۰روز دیگه زدیم و منفی بود ینی باردار نیستیم؟

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍
اگه ۱۰روز دیگه زدیم و منفی بود ینی باردار نیستیم؟

میگن ۱۵-۱۶ روز به بعد بزنی نشون میده البته زودتر نزن چون ممکنه مثبت کاذب باشه. ولی اصل کاری بعد از موعدته. اگه یه وقت منفی بود ناامید نشو بمون تا موعدت رد بشه

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
میگن ۱۵-۱۶ روز به بعد بزنی نشون میده البته زودتر نزن چون ممکنه مثبت کاذب باشه. ولی اصل کاری بعد از م ...

اره موعدم مونده هنوز

من ماه پیش۳۰ام شدم و قبلش۲۶

میگن دوره هات۳۴روزس بااینکه اکثرا۳۰روزه میشه

پس بااون حساب این دفعه بایدتا۵آذر صبرکنم؟

شما فولیت چند بود؟

۴تا فولی داشتم ۳تا راست با سایز۲۴و۱۳ونیم و ۱۵

و یه دونه چپ۱۵ونیم

روز۱۲پری رفتم سونو و یه روز درمیون اقدام داشتم

اره موعدم مونده هنوز من ماه پیش۳۰ام شدم و قبلش۲۶ میگن دوره هات۳۴روزس بااینکه اکثرا۳۰روزه میشه پس ...

شمام مثل من نا منظمین . چند باره که از این امپول استفاده می کنین؟

۴تا فولی داشتم ۳تا راست با سایز۲۴و۱۳ونیم و ۱۵ و یه دونه چپ۱۵ونیم روز۱۲پری رفتم سونو و یه روز درمیو ...

من فقط به دونه ۱۸ داشتم روز ۱۴ ام پری اما دکتر گفت احتمال بارداریت خیلی بالاس . سه شب پشت سر هم اقدام کن

شمام مثل من نا منظمین . چند باره که از این امپول استفاده می کنین؟

من یه دونه پسردارم۴سالش تموم شده و سراون هم با دو دوره مصرف دارو و امپول باردارشدم

این دفعه ولی دفعه ی اولم بود این ماه

اره موعدم مونده هنوز من ماه پیش۳۰ام شدم و قبلش۲۶ میگن دوره هات۳۴روزس بااینکه اکثرا۳۰روزه میشه پس ...

آره عزیزم تا پنجم صبر کن. چون تازه یه هفته س آمپولو زدی