2777
2789

قصد ازدواج دارم و هر کسی میاد تو زندگیم باهاش به تفاهم نمیرسم اگر هم میرسیم ناخودآگاه منجر به جدایی میشه دیگه از این وضعیت خسته شدم دلم شدیدا گرفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج نکنی بهتره بااین گرونی چجوری میخای جهاز بگیری مثل من میشی

کاش مسئله من فقط همین بود خیلی احساسم بالا و پایین میشه هر کس بهم نزدیک میشه اول دلمو گرم میکنه بعد له میکنه منو 

با یک آقایی چند وقت پیش آشنا شدم خیلی خودشو خوب نشون میداد و گفت قصدش ازدواجه تو بعضی مسائل طوری رفتار میکرد که گفتم این بهترین مرد روی زمینه و چقدر با درک و شعوره چند مدت پیش بهم زنگ زد من نتونستم جواب بدم در عرض ۵ دقیقه ۱۲ بار زنگ زده بود بعد زنگ زدم جوابمو نداد بعد از ۴ روز واسم پیام گذاشته که من تصمیم ازدواج بود تو جواب منو ندادی و در حال خیانت بودی من نمیتونم ادامه بدم در صورتی که منو به خانوادش هم نشون داده بود و حالا به شدت دلم گرفته بخاطر موقعیت هایی که سر راهم قرار میگیره خیلی اذیت میشم 

با یک آقایی چند وقت پیش آشنا شدم خیلی خودشو خوب نشون میداد و گفت قصدش ازدواجه تو بعضی مسائل طوری رفت ...

عزیزم برو خداروشکر کن این آدم همون اول خودشو نشون داده آدمی که اینجوری برخورد میکنه مطمئن باش بعدا زندگیو برات جهنم میکنه جوری که روزی هزار بار بگی کاش همون مجرد مونده بودم

و خدایی که در این نزدیکیست
عزیزم برو خداروشکر کن این آدم همون اول خودشو نشون داده آدمی که اینجوری برخورد میکنه مطمئن باش بعدا ز ...

اصلا عجیب غریب بود میگفت قصدم ازدواجه بعد از مدتی میگفت من نمیتونم با کسی ازدواج کنم زن داداشم واسم دعا گرفته با هر کس بخوام ازدواج کنم بهش آسیب میرسه بعد که من بهش گفتم اهل دوستی نیستم و ازش فاصله گرفتم گفت من قصدم ازدواج بود اما تو اونروز جواب ندادی در حال خیانت بودی 

اصلا عجیب غریب بود میگفت قصدم ازدواجه بعد از مدتی میگفت من نمیتونم با کسی ازدواج کنم زن داداشم واسم ...

فقط میتونم بگم خدا دوستت داشته؛مردا خیلیاشون به درد زندگی متاهلی نمیخورن ؛خودتو بسپار به خدا ؛ایشاله یه مرد خوب سر رات قرار بگیره؛ازدواج بد همون سر نگیره خیلی بهتره؛تا اینکه ازدواج کنی و دوسال بعد با یه بچه بی گناه برگردی سر خط

و خدایی که در این نزدیکیست