2777
2789
عنوان

دیگه جایی هم نمیتونیم بریم 😞😞😞

175 بازدید | 17 پست

من دو قلو دارم سه ساله و نیمن  خیلی شیطونن و تو خونه حوصله شون سر میره همیشه بیرونیم ودرحال دور زدن شاید در ماه حدود ۲۰۰ لیتر بیشتر بنزین مصرف میکنیم .شبا قبل خواب فقط دوساعت دور دور میکنیم که خوابشون ببره .عادت کردن .حالا بنزین از هزار تومن شده سه هزار .واقعا برام سخته با حقوق کارمندی

از طرفی مطمئنم تمام چیزای دیگه هم گرون میشه واقعا نگرانم.شما در چه حالید؟؟

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر پارک نزدیک خونتون یا با اتوبوس برو

اخه قبل خواب تو این سرما کجا ببریم دوتا بچه رو .در ضمن عادت کردن قبل خواب دور بزنیم با ماشین سه سالو نیمشونه

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...
بازشماکارمندید کارگربیچاره بایدچی بگه

اره واقعا همیشه خودم میگم .اخه ما خیلی قسط و وام پس میدیم .امسال شرایطمون سخت بود اینم قوز بالا قوز شد

اخه قبل خواب تو این سرما کجا ببریم دوتا بچه رو .در ضمن عادت کردن قبل خواب دور بزنیم با ماشین سه سالو ...

عزیزم تا کی باید این عادت روشون بمونه بالاخره باید ترک کنن دیگه...شرایط سخت شده دیگه کاری از دستمون برنمیاد...حالا هی فحش بدیم و حرص بخوریم فقط خودمون نابود میشیم

عزیزم تا کی باید این عادت روشون بمونه بالاخره باید ترک کنن دیگه...شرایط سخت شده دیگه کاری از دستمون ...

اره باید ترک کنن .کاش فقط به بنزین ختم بشه .وگرنه برنج و مرغ و مواد غذایی و لباس و... رو هم ترک بدیم