2777
2789

موهای سفیدم زیاد شده دارم دنباله یه راه می گردم کسی پیشنهادی داره🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه

من حنا با وسمه میذارم .موی سفید را میپوشونه

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه چی توتلویزیون تبلیغ میکنه واس رفع سفیدی مو گرفتم امروز روز سومه میزنم نمیدونم الکیه یان 

ولی گفتم امتحان کنم

درجامعه ای ک همہ ادعای دانای کل بودن میکنند           تـــــــوصادقانہ کسخل باش😪
کاملا سیاهش میکنه؟

من رفتم عطاری محل مون .یه بسته هایی اورده بود .یه کیسه حنا بود یه کیسه وسمه ... دستورالعملشم این بود که حنا بذار سه ساعت رو سرت بمونه و بشور با آب خالی ... بعدش وسمه بذار .اگه میخوای قهوه ای بشه ۱.۳۰ بذار بمونه .اگه میخوای مشکی بشه ۳ ساعت بذار بمونه ...

رنگ موی گیاهی دارگل هم خوبه ... رنگ قهوه ای کم رنگ و پررنگ و مشکی داره بسته ای ده تومنه . ولی زیاد دوام نداره .نهایت ۲ ماه ...

من هر دو روش را استفاده کردم و روش اول برام با دوام تر  بوده .خیلی مشکی شد . روش دومم رنگ مشکیش واقعا مشکی میکنه 

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

دیگه رنگ نمیتونی بکنی ؟؟؟ خیلی تیره میشه؟؟

اره مشکی میشه .قهوه ای هم میتونم بکنم.کامنت قبل را بخون .بخوام رنگ بذارم باید سه چهار ماهی بیخیال حنا وسمه بشم .ولی من ترجیح دادم با حنا و وسمه حل کنم مشکل رو و موهامم ضخیم تر و پرتر شده ..رنگ تهش ضرر داره و موهاما میپوکونه 

من رفتم عطاری محل مون .یه بسته هایی اورده بود .یه کیسه حنا بود یه کیسه وسمه ... دستورالعملشم این بود ...

برا مردها خوبه؟

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.