2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش به حالت قدرشو بدون، میشه بپرسم چرا مخالف بودن؟

چون پدر سوهرم دختر برادرشو میخواست برای پسرش مامان اینا هم میگفتن غریبه است فرهنگش به ما نمیخوره الان بعد ده سال من شدم بهترین عروس همسرم بهترین داماد برای خانواده ما

چون پدر سوهرم دختر برادرشو میخواست برای پسرش مامان اینا هم میگفتن غریبه است فرهنگش به ما نمیخوره الا ...

عزیزم 😍😍😍هر دو همیدیگه رو دوس داشتید دیگه؟ البته از ظاهر قضیه سوالم خطاست، فقط دوس داشتم بپرسم. 

واقعا خوشحال شدم از شنیدن حرفاتون، امیدوارم تا آخر عمرتون خوشبخت باشید و هر روز هم خوشبخت تر بشید😘

شوهرتو جم کن خواهر من همه درامد شوهرم میره داخل حساب من برای هر ۱۰۰۰تومان باید حساب پس بده چون خیلی ...

بعد از ۵ سال شوهر خواهرش خوب گذاشت تو کاسش حالش و گرفت 

هنوز آدم نشده ولی 

من سپردم بخدا خودم قدرت ندارم بجنگم خسته شدم

ولخرجی نمیکرد که با سرمایه شوهرم بخدا همش برا شوهرم من گیج جمع میکردم میبرد سرمایه میکرد با شوهر خواهرش شریک شد مرتیکه اصلا کارم نمیکرد این عین اسب کار میکرد همه پولا رو میداد به شوهر خواهرش میگفت نه فروش نداریم اون باباش بهشون پول میده آخر سر شوهر عمش گفت جدا شو برو پی کارت شوهرم موند و حوضش 

بعد گفت تک تک پولا رو و این داده 

من دیگه چی بگم

با دوتا بچه ۴ ساله و ۲ ساله خودم ۲۷ سالم ۵ ساله زنش شدم هیچ جا مسافرت نرفتیمهیچ  کار نکرده

من هنوز پالتو دختر خونه بودم میپوشم مادرشم یکسره میگه بچم غیرت داره چقد کار میکنه دوست دارم لهش کنم ماتو خونه مامانش نشستیم خواهرش صاحبخونه بریزو بپاش بیا و ببین 

ببخشید سرتون درد اوردم دلم پره

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
چون پدر سوهرم دختر برادرشو میخواست برای پسرش مامان اینا هم میگفتن غریبه است فرهنگش به ما نمیخوره الا ...

پس بگو چرا مادرشوهرت حامی ازدواجتون بوده😈🤣

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
مرررسی  از دعای خیرت دوست خوب و مهربونم ، چند روزه دارم حساب کتاب میکنم همه طلا و پس انداز ها و ...

عزیز دلممممم

میفهمم چقدر سخته

ولی پا پس نکش عزیزم هرجور شده با پولتون یه ملک بخرید هرقدر کوچیک و قدیمی فقط بخرید

موقعیت ملک توی پیشرفتش و بعدا فروختنش مهمه ولی سال ملک و تمیزیش و مساحتش نه. خودتون درستش میکنید یواش یواش و حتما بعدا تبدیل به احسنت میکنید

فقط با امید و خوشبینی هدفتونو دنبال کنید خدا هم از بنده حرکت ببینه حتما برکت میده به زندگی

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
خوشحالم برات دوستم 😊

ممنونم..فقط وفقط ازخدا کمک بخوای..مطمعن باش دستتو میگیره ومعجزه میکنه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
ممنونم که امید میدی 😍😍😍😍حتما همینطوره

شک نکن..من توخونه ای بزرگ شدم که خیلی جو متشنجی داشت..پدرومادرم مدام درحال دعوا وجنگ بودن وتهدید به طلاق..بعضی وقتا تاصبح گریه میکردم زیر پتو..باجدیت درس خوندم..برادرم پزشکی قبول شد خودم رادیولوژی..خدا نجاتمون داد..هرچند اثراتش هنوز هست دروجودم..ولی کناراومدم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
عزیز دلممممم میفهمم چقدر سخته ولی پا پس نکش عزیزم هرجور شده با پولتون یه ملک بخرید هرقدر کوچیک و ق ...

ممنونم از راهنمایت ، درسته حق باشماس نباید ناامید بشم و پا پس بکشم ، همه سعی خودمو میکنم در نهایت خودمو می سپارم بخدا