2777
2789
عنوان

خیلی غر میزنم بهش این چند وقت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 36 پست
میدونم کاش میتونستم کاش بتونم...

حتما میتونی اگردوسش داشته باشی

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
تو دنیا از هیشکی انتظار کمک نداشته باش منم خیلی وقتاتو سختی زندگی میکنم واز کسی کمک نمیگیرم گاهی غرش ...

حق با شماست

شما جوابشونو میدید چیزی میگن؟

من از سکوت کردنم ب خاطر و احترام و این مدل بزرگ شدنمون ک تو رو کسی نمیتونم وایسمم دیگ بیزارم...

ملکه زندگیشم...👸🤴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم خیلی شرایط اقتصادی بد شده حق داری ،ماهم کل مخارج عروسی رو شوهرم داد تا چند سال فقط قسط میدادی ...

الان خیلی وحشتناک از سخت گذشته

ولی بخدا من با پول کار ندارم 

فقط کاش بریم سر خونه زندگیمون 

کاش زود عید بشه و من برم تو خونم 

اونوقت میدونم چی کنم

الان شوهرم یجا خودم یجا 

خرج عروسی تنها چیزی ک غصشو نمیخورم

ملکه زندگیشم...👸🤴
حق با شماست شما جوابشونو میدید چیزی میگن؟ من از سکوت کردنم ب خاطر و احترام و این مدل بزرگ شدنمون ک ...

من خانواده خودمن که به حقم نیستن زیاد خانواده شوهرمو که قطع رابطه ایم وکلا قیدشونو زدم ولی تجربه کردم هیچوقت به هیشکی رونزنم

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
همشون با هم خودمم نمیدونم دیگ ب چی فکر کنم دیشب دست راستم اینقددد درد گرف از فکر ا کبود شد از فشار ...

دلم میخاد کتکت 

از سردی هوا فقط زود به زود جیش آوردنش واسه ماست.
خودمم دلم براش میسوزه اون از حقوقش اون از واما از خونه از خرج بزرگی ک ماشین بااا اورده ...

خدایی همه چی خیلی سخت شده 

حق داری 

منم مثل تو غر غرو 

همشم تو خودم میریزم اخر سرطان میگیرم میمیرم راحت میشم 

ولی خوب بیشتر سعی میکنم توی لحظه رندگی کنم و هر کاری که همون موقع واسم لذت داره رو انجام بدم