2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بینایی نوزاد تا 3 ماهگی به طورکامل نیس والان همه چیز رو مات و سیاه سفید میبینه. حتی پدر و مادرشو از صداشون و بوی بدنشون تشخیص میده. این یه فرایند کاملا طبیعیه...این یه توصیح کلی بود نمیدونم منظورت از پشت دیدن ینی چیه

رفلاکس داره اسید معده اش میاد تو دهنش اذیت اش می کنه طبیعتا اینجوری میکنه برو دکتر دارو رفلاکس بگیر ...

عههه اره بچه منم اینجوریه دکترم بردم ولی هنوز بیتابی میکنه...بچه شمام با وجود دارو بیتابی میکنه؟

یغنی سیاهی چشماشو انقد میبره بالا ک پشت سرو ببینه سفیدی چشمش بیشتر میشه..احساس میکنم چشماش لوچه

دور از جون زبونم لال نکنه تشنج منظورته 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

یغنی سیاهی چشماشو انقد میبره بالا ک پشت سرو ببینه سفیدی چشمش بیشتر میشه..احساس میکنم چشماش لوچه

چشمای بچه تا ۱  ۲ ماه لوچ میشه بعد درست میشه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
عههه اره بچه منم اینجوریه دکترم بردم ولی هنوز بیتابی میکنه...بچه شمام با وجود دارو بیتابی میکنه؟

بلی اگ شیر شما رو میخوره باید رژیم غذایی رعایت کنی من دیدم هر چی میخورم این اذیت میشه شیرخشکی اش کردم بعد اگ آروم نشد برو دارو ش رو عوض میکنه مال من دوز داروش رو برد بالا