2777
2789

دوستان کسی تا به حال برای فرشته ها نامه نوشته و از اونا درخواست کنه که پیش خدا واسطه بشن برای رسید به آرزو ها

نتیجه گرفتین ایا؟

خدایا میشه دستمو ول نکنی

دیگه فرشته هام نمیتونن آرزوهامونو براورده کنن☹

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

این همون قانون جذب هستش ...من دوره گذروندم دورش ماهی ۴۹

خیلیا جواب گرفتن برای جذب شوهر وماشین و.خونه و...اما من انجام ندادم ...یه اصولی داره باید رعایت کنی ...

برو دوره های جذب ..کتاب راز هم میتونه کمکت کنه ..بدرود

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این همون قانون جذب هستش ...من دوره گذروندم دورش ماهی ۴۹ خیلیا جواب گرفتن برای جذب شوهر وماشین و.خون ...

خوب اگه دورشو گذروندین یه راهنمایی بکن بیزحمت

چه اصولی

🙏برا حل مشکلات همه بیزحمت یه صلوات🙏
خوب اگه دورشو گذروندین یه راهنمایی بکن بیزحمت چه اصولی

من فقط تو گروه بودم اما انحام نمیدادم ..زباد یادم نمیاد ...فقط مهمترین چیز ...مثلا اگه ماشین بخوای مثل ماشین دارها رفتار کن وکامل باور کن که داریش ...

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
خوب اگه دورشو گذروندین یه راهنمایی بکن بیزحمت چه اصولی

واینکه هرروز بگو خدا ممنونم که اینو بهم دادی وجملات مثبت تاکیدی ...مثلا بگو خدا ممنونم بابت شوهر خوب 

کائنات سپاسگذارم بابت زندگی در رفاه کاملی که ب من دادین و...