دخترتابستون1 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 225 عنوان نامه به فرشتگان و برآورده شدن آرزو 300 بازدید | 8 پست دوستان کسی تا به حال برای فرشته ها نامه نوشته و از اونا درخواست کنه که پیش خدا واسطه بشن برای رسید به آرزو هانتیجه گرفتین ایا؟ خدایا میشه دستمو ول نکنی 1398/08/24 | 16:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 38811 دیگه فرشته هام نمیتونن آرزوهامونو براورده کنن☹ درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil
نفس۳۱۷۵۶ عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 2434 این همون قانون جذب هستش ...من دوره گذروندم دورش ماهی ۴۹خیلیا جواب گرفتن برای جذب شوهر وماشین و.خونه و...اما من انجام ندادم ...یه اصولی داره باید رعایت کنی ...برو دوره های جذب ..کتاب راز هم میتونه کمکت کنه ..بدرود دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
nms عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 894 من نوشتمیه تفاوتایی دیدم اما براورده شدن کامل نهولی حس خوبی به ادم میده 🙏برا حل مشکلات همه بیزحمت یه صلوات🙏
nms عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 894 این همون قانون جذب هستش ...من دوره گذروندم دورش ماهی ۴۹ خیلیا جواب گرفتن برای جذب شوهر وماشین و.خون ... خوب اگه دورشو گذروندین یه راهنمایی بکن بیزحمتچه اصولی 🙏برا حل مشکلات همه بیزحمت یه صلوات🙏
نفس۳۱۷۵۶ عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 2434 خوب اگه دورشو گذروندین یه راهنمایی بکن بیزحمت چه اصولی من فقط تو گروه بودم اما انحام نمیدادم ..زباد یادم نمیاد ...فقط مهمترین چیز ...مثلا اگه ماشین بخوای مثل ماشین دارها رفتار کن وکامل باور کن که داریش ... دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
نفس۳۱۷۵۶ عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 2434 خوب اگه دورشو گذروندین یه راهنمایی بکن بیزحمت چه اصولی واینکه هرروز بگو خدا ممنونم که اینو بهم دادی وجملات مثبت تاکیدی ...مثلا بگو خدا ممنونم بابت شوهر خوب کائنات سپاسگذارم بابت زندگی در رفاه کاملی که ب من دادین و... دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
nms عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 894 من فقط تو گروه بودم اما انحام نمیدادم ..زباد یادم نمیاد ...فقط مهمترین چیز ...مثلا اگه ماشین بخوای م ... مرسی عزیزم 🙏برا حل مشکلات همه بیزحمت یه صلوات🙏
lili90m عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 40714 اسی میتونم ی سوال ازت کنم اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠