2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

3913 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان

پسرم زردیش ۱۳ بود دکتر گفت احتیاج به بستری نداره فقط زیر نور چراغ بزاریدش

ما هم دیروز دستگاه فتوتراپی کرایه کردیم آوردیم خونه .

خیلی زیر دستگاه بی قراری میکنه با اینکه مرتب بهش شیرم میدم نیم ساعت بزور میمونه . کسی بوده از این دستگاه استفاده کرده باشه؟

خدایا ممنونم که معجزتو بهم نشون دادی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای پوستش تا نور درمانی میشه هیچ پمادی استفاده نکن.وچشم بند وپوشک به هیچ عنوان.در آورده نشه.موقعی مه تو دستگاه هست.قطره زردی رو بگیر از داروخونه ودر ساعات معین بده بپرس باید چند قطره بدی.شیر زیاد بده بخوره.آب لیموشیرین.وانار هم خوبه کم ولی.شستشو بدن نوزاد با عرق کاسنی وآب عدس خوبه.به هیچ عنوان نافش هم با پوشک.پوشیده نشه.والکل هم نزن.بی قراریش برای گرمای داخل هست.سعی کن به طور مرتب نور درمانی بشه وگرنه در ۱ روز تا۵الی۸ درجه بالا میره اگر نمیتونید بستریش کنید چون بره بالای۲۰ خطر ناکه

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
برای پوستش تا نور درمانی میشه هیچ پمادی استفاده نکن.وچشم بند وپوشک به هیچ عنوان.در آورده نشه.موقعی م ...

دکتر نگفت قطره زردی بگیرم اشکال نداره خودم بگیرم واسش؟

خدایا ممنونم که معجزتو بهم نشون دادی.
دکتر نگفت قطره زردی بگیرم اشکال نداره خودم بگیرم واسش؟

معمولا بیشتر دکترها تجویز میکنن وداروخانه ها دارن چیز غیر قانونی وبدی نیست من برای بچم خریدم ودادم میلاد تهران زایمان کردم.خیلی هم خوبه اونجابیشتر دست.خانمها میدیدم که میدن.حتی شیر خشت وترنجبین هم میدادن.ولیموشیرین.زودتر هم مرخص میشدن

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
۶ روز 

زردیش زیاد بالا نیس ولی حواست باشه بعضی ها هفته دوم زردیشون میزنه بالا...دوستمون کامل بالا براتون توضیح دادن ...شیر خشک طبع خنکی داره میتونی بهش بدی اکثر بچه ها تو دستگاه بیقراری میکنن به خاطر گرمای دستگاس و چشم بند میترسن...  درشو کامل نبند پستونک بده بهش پشتشو نوازش کنه و ...مرتب بهش شیر بده ...خوب میشه نگران نباش...

حقا که غمت از تو وفا دار تر است