2777
2789

سلام می خواستم کار خونگی شروع کنم هم برا خودم همم کمک خرج خونواده باشم لطفا از شغلتون بگید.

می خوام بدونم چه شغلی دارین 

درآمدش چطوره و چجوری این مهارت رو یاد گرفتین

من مترجمم ولی گاهی چرم دوزی و نمد دوزی انجام میدم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما شغل نداریم اما خانوادگی مبادله کالا با کالا میکنیم یه شیشه خیارشور که درست کردیم میبریم واسه همسایه واسمون خرمالو و انگور و چیزای مختلف میاره شیوه خوبیه بخشی از خوراکیاتون جور میشه امتحانش کنین

😎😎
رشته مترجمی خوندید؟ درآمدش خوبه؟  چجوری سفارش می گیرید؟ نمد دوزی درآمد داره براتون؟

من حقوق خوندم ولی خب آیلتس هم دارم و توی  یه شرکت مترجمم... نمد دوزی خیلی کمتر از چرم دوزی درآمد داره... بیشتر دلیه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
چرم دوزی و نمد دوزی میکنین چطور میفروشین؟

به دوست و آشناها میفروشم 

من مترجمم ولی گاهی چرم دوزی و نمد دوزی انجام میدم

برو یک کد آنلاین بورس بگیر.باهاش سهام عرضه اولیه بخر.سود خوبی هر ماه میکنی.تاپیکهای آخرم را ببین شرایط و همه چی را نوشتم.ماهی چند صد هزار تومن سود می دهد.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

سلام عزیزم من دوره های انلاین و رایگان شناخت پوست و مو رو گذروندم و الانم دارم پاکسازی میکنم.خیلی درآمد خوبی دارم ک سودش خوبه خداروشکر همه بفکر زیبایی پوست هستن و هم محصول میخرن ازم هم نوبت پاکسازی میگیرن. اگ دوسداشتی میتونم کمکت کنم ۰۹۱۳۰۹۴۴۰۳۹