گل_واژه مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 160 عنوان جراحی بینی دارم خیلی میترسم 640 بازدید | 54 پست پس فردا نوبت عملمه ولی انقدر که از بی هوشی میترسم از اینکه بینیم چی میشه نمیترسم 😥دوستانی که جراحی بینی داشتن از تجربه اتون بهم بگید🙏 یا رب دل ما مصلحت خویش نداند آن کن که سزاوار تو و مصلحت ماست 1398/08/24 | 13:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلاب۹۴ عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 463 نترس بیهوشی حس خوبیه البته من هنوز بینی مو عمل نکردم ولی تجربه بیهوشی دارم اصلا نمیفهمی میشه بگی دکترت کیه ؟ دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
گل_واژه مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 160 هزینه اش چقده ۷میلیونو پانصد شده یا رب دل ما مصلحت خویش نداند آن کن که سزاوار تو و مصلحت ماست
گل_واژه مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 160 نترس بیهوشی حس خوبیه البته من هنوز بینی مو عمل نکردم ولی تجربه بیهوشی دارم اصلا نمیفهمی ... واقعا خیلیا بهم همینو گفتن ولی هر لحظه استرسم بیشتر میشه یا رب دل ما مصلحت خویش نداند آن کن که سزاوار تو و مصلحت ماست
گل_واژه مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 160 نترس بیهوشی حس خوبیه البته من هنوز بینی مو عمل نکردم ولی تجربه بیهوشی دارم اصلا نمیفهمی ... دکترم فرشته عبدالمطلبیه یا رب دل ما مصلحت خویش نداند آن کن که سزاوار تو و مصلحت ماست
nasim987 عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 632 اگه مرگ هم مثه بیهوشی باشه خیلی شیرینه..البته من دوبار بیهوش شدم باراول خییییلی خوب بود بار دوم حس کردم دارم میمیرم😑 لایک نکنید.مرسی
گل_واژه مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 160 عکس قبل ازعملتو بده..دماغتو فقط بینیم گوشتیه یا رب دل ما مصلحت خویش نداند آن کن که سزاوار تو و مصلحت ماست
گلاب۹۴ عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 463 دکترم فرشته عبدالمطلبیه ان شالله عملت عالی میشه فقط به زیباشدنت فکر کن همین بیخیاااال باش دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
شاناجان عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 717 دکترم فرشته عبدالمطلبیه میخوای دماغت چجور بشه؟منم شنیدم کارش خوبه , من دوس دارم نیمه فانتزی شم ترس من از مردن دیدن دوباره ی آدمایه این دنیاست
گل_واژه مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 160 اگه مرگ هم مثه بیهوشی باشه خیلی شیرینه..البته من دوبار بیهوش شدم باراول خییییلی خوب بود بار دوم حس ک ... ای وای چرا یعنی از عوارض عمل حس بد داشتی یا به خاطر خود بیهوشی؟ یا رب دل ما مصلحت خویش نداند آن کن که سزاوار تو و مصلحت ماست
گل_واژه مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 160 میخوای دماغت چجور بشه؟منم شنیدم کارش خوبه , من دوس دارم نیمه فانتزی شم من طبیعی دوست دارم خوشبختانه نود درصد کارش طبیعیه منم بعد از کلی تحقیق انتخابش کرد بیشتر مراجعینش راضین یا رب دل ما مصلحت خویش نداند آن کن که سزاوار تو و مصلحت ماست