2777
2789
عنوان

شوهرم تولدم رو خراب کرد😭😭😭

311 بازدید | 15 پست

بچه ها خیلی ناراحتم دیروز تولدم بود با کلی ذوق و شوق ذرت مکزیکی درست کردم به خودم رسیدم و منتظر ورود آقا بودم که گفته بود شام می ریم بیرون بگذریم از اینکه فقط پیامکی تبریک گفت و توی تماسش یه تبریک خشک و خالی نگفت وقتی ام اومد از نوع موهام ایراد گرفت اعصابم خورد شد من منتظر بودم ازم تعریف کنه نه اینکه ایراد بگیره منم ناراحت شدم گفتم تو بهم توجه نداری گفت حالا بزار برسم خونه خلاصه رفتیم بیرون منم دلم میخواست عکس بگیرم بزارم صفحم همش ناراحت بود بعدشم باباش زنگ زد جواب نداد باباشم که گییییره به من زنگ زد من جواب دادم گفت چرا جواب دادی وقتی من جواب نمیدم گفتم یعنی چی تو باید ازم تشکر کنی که تماس بابات رو بی پاسخ نمی زارم این از احترامم هست خلاصه اومدیم خونه کلی دعوا که چرا هی عکس می گیری چرا بیرون اینجوری رفتار میکنی بعدشم تا صبح گریه کردم یه کیکم گرفته بودیم که اصلا کوفتم شد کلی معذرت خواهی کرد صبحم کلی ببخشید گفت ولی احساس میکنم خیلی بهم ظلم شد و بیخود و بی جهت روز تولدم خراب شد آخه چرا فقط به خاطر جواب دادن به تماس یا ۴تا عکس...قبلنا اینطوری نبود خیلی دلخورم ازش الآنم رفته بیرون کار داشته گفت شب میام دوباره تولد میگیربم جبران میکنم ولی دلم خیلی پره همیشه تنها بودم فقط دیشب فرصتی بود که از بودن باهم لذت ببریم که خراب کرد اونم به خاطر هیچی

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

خب گفته ک امشب میاد دوباره تولد بگیر

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولدتون مبارک

ولی بنظرم  کاش یه خورده  آسون بگیرید و سر هر چیزی خودتونو ناراحت نکنید  واقعا ارزش نداره

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بگو تولد نمیخام ببرش بازار گوششو ببر ک بشه دفعه اخرش

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

چندروزه ناراحت بودم که برام وقت نمیزاره فقط منتظر دیشب بودم که برام جبران کنه کارش خیلی سخته اصلا برای من وقتی نمیمونه یه دیشب بود که گفتم پیش همیم اونم اینطوری شد خیلی دلخورم احساس میکنم براش اهمیتی ندارم مثل گذشته دوسم نداره الآنم گیر داده که بچه بیاریم فکرمیکنم میخواد با بچه سر منو گرم کنه تا دعوامون کمتر بشه فکر میکنه بچه بیاد خودش راحت میشه دیگه نمی دونه بچه ام به باباش نیاز داره من که تنهایی نمیتونم

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘