2777
2789
عنوان

کمک میخوام در مورد خواهر ۲۴سالم

391 بازدید | 24 پست

سلام دوستان

من یه خواهر ۱۴سالع دارم که بی نهایت پدر و‌ماد مو اذیت میکنه 

هر کاری دوس داره انجام میده بهشون توهین میکنه  خیلی هم ولخرج هر غذایی نمیخوره و اگه غذای مورد علاقش نداره راحت به مادرم توهین میکنه 

طفلی مامانم خیلی ناراحته دیشب زنگ‌زده بود از دستش گریه میکرد به من میگه تو باهش حرف بزن  اما حرف کسیو نمیخونه 

با یه پسری دوست بود و به خاطرش هر کاری میکرد حتی مامانو بابامو می پیچوند میرفت شهر پسره پسر چندین بار ولش کرد این ول کن نبود کلی خرجش کرد دختره احمق   همش باهاش تولد و پارتی تا اینا بعدم ولش کرد پسره 

الانم باز بایکی دیگس به هر بهونه با مادر پدرم دعوا راه میندازه  ومیره بیرون از خونه  هر لحظه بیرونه میدونم مامانم مقصره چون میدونست داره چیکار میکنه و خودشو میزد به اون راه حتی من به بابام گفتم این چیکار میکنه اما خواهرم‌تا فهمید زنگ‌  و فحشم  داد دوما دوماه شهر پسره بود من هرچی دادمیزدم که بگید بیاد مامانم میگفت نه با اون نیست تا الان که انقد گستاخ شده  

ومن آخر هفته هام کوفتمه ☹️چون من بچه بزرگم و به من میگن منم به خدا دیگه کاری ازم برنمیاد 

شماها اگه موردی داشتین راهکاری دارین بدین  من کم آوردم 😢

دهه هشتادی است دیگر✋

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید باهاش برخورد جدی بشه اینا لوسش کردن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دهه هشتادی است دیگر✋

چهارده سالشه دوماه دوماه میره پیش پسرها شهر دیگه 😳😳😳😳یا ابررررررفرررررررض

مقصر هزار درصدی پدرومادرتونن و الان دیگه نمیشه جلوشو گرفت

دلتنگی های آدمی را، باد ترانه ای می خواندرویاهایش را آسمان پر ستاره نادیده می گیردو هر دانه ی برفی به اشکی ناریخته می ماندسکوت سرشار از سخنان ناگفته است

دو ماه دوماه میرفته شهر پسره توی ۱۴ سالگی....بابات دقیقا نقشش چیه توی خانواده ؟ وقتی بعد از دو ماه میومده خونه بهش چی میگفتن !

عزیزم از شما هیچ کاری بر نمیاد

تربیت و کنترل بچه وظیفه پدر و مادره....نه خواهر 

بچسب به زندگی خودت

ببخشید اما مادرت اون موقع که باید جلوی خواهرتو میگرفت ، نگرفت....الان دیگه نمیتونه

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
چهارده سالشه دوماه دوناه میره پیش پسرها شهر دیگه 😳😳😳😳یا ابررررررفرررررررض مقصر هزار درصدی پدروم ...

موافقم👏👏

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 

خدايى چطور پدرمادرت ميذارن دختر مجرد دوماه خونه نباشه

بابا من اگر شب ميخواستم بمونم خونه خواهرم جگرمو در مياوردن نميذاشتن 

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔