پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
گلم یک سری از این چیزا آزمایش خداست. یک سری اتفاقات هم زاییده دست انسان و ما خودمون به خودمون ظلم می ...
عزیزم نه من حرف تورو درک میکنم نه تو منو پس بهتره بحث نکنیم
شاید شما وضع مالی خوبی داری و بهت فشار نیومده ولی واسه منی که بخاطر تحویل یه کار سه هزارتومن بهم میرسید الان همون سه هزارتومن برابر شده با یه لیتر بنزین این حرفا زور داره پس لطفا با من بحث درباره امیدواری نکن
اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…