2777
2789
عنوان

شوهر کم حرف

333 بازدید | 22 پست

شوهر من خیلی کم باهام حرف میزنه نه اینکه سردباشه باهاما ن اصلا خیلیم بهم احترام میزاره و عاشق همیم .ولی درکل کم حرف میزنه بامن من با بقیه داداشاش مقایسه میکنم شاید کلا طولانی ترین تماس ما توی این چندسال ۵دیقه بوده یا یکساعت کامل باهم پیامک نزدیم بنظرتون کنار بیام یا اینکه کاری بکنم درست شه .اخه با بقیه خیلی حرف میزنه 😥😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم اخه حرفی برا گفتن نمیمونه ک . همش زندگی تکراری دیگ چی داره ک بگیم هی درموردش 😣😣

من سوال هم میپرسم جواب نمیده یا دیر 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

شوهر منم کم حرفه کاریش نمیشه کرد تازه من یه چیزی و با هیجان تعریف میکنم اصلا عکس العمل نشون نمیده من کنار اومدم چون شوهرم واقعا خوبه و دوسم داره ولی خوب من دوست دارم حرف بزنیم 

پسرم دوست داشتن تو زیباترین کار تکراری دنیاست...
اگه با بقیه زیاد حرف میزنه ولی با تو کم ازش بپرس چشه یا خودت همیشه شروع به حرف زدن کن و به حرفش بیا ...

همیشه اینکارارو میکنم وقتی بهش میگم راجب چیزای چرتم شده حرف میزنه که من ناراحت نشم 😂ولی بدتر بااینکارش حرصمو درمیاره

شوهر منم اخه حرفی برا گفتن نمیمونه ک . همش زندگی تکراری دیگ چی داره ک بگیم هی درموردش 😣😣

پس اینایی که حرف میزنن چیمیگن ؟شوهرم شبکاره من تا صبح شاید ۵دیقه حرف میزنیم اما جاریم توهمین موقعیت ۳ساعت حرف میزنن باهم