2777
2789

سلام مامانا، بهداشت به من قطره آد میده ولی اسانس و شیرین کننده داره و میترسم براش خوب نباشه و ریفلاکسش رو تشدید کنه، شما چی میدین؟ اسانس نداره؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نمیکنم فرقی داشته باشه ها... کاش از همون کارشناسای یهداشت میپرسیدی یا از دکتر نی نی

مرسی عزیزم، اخه کارشناسای بهداشت گفتن ما همین نوع رو داریم، از دکترش هم یادم رفت بپرسم ولی کلا وسواس گرفتم نسبت به طمع دهنده و اسانس، چون حال پسرم روز به روز بدتر میشه

مرسی عزیزم، اخه کارشناسای بهداشت گفتن ما همین نوع رو داریم، از دکترش هم یادم رفت بپرسم ولی کلا وسواس ...

الهی بگردم...

آخه طعم دهنده نداشته باشه که نی نی نمیتونه بخوره.

بزا رفلاکسش چی میدی بهش؟

چند وقتشه؟

من دخترم رفلاکس شدید داشت همون آد بهداشت رو میخورد

من انقد تو تاپیکای رفلاکس بودم یادم نمیاد از شما پرسیدم یا نه؟ رفلاکس بچتون الان کامل خوب شده؟ دارو چی میدادین؟ 

الهی بگردم... آخه طعم دهنده نداشته باشه که نی نی نمیتونه بخوره. بزا رفلاکسش چی میدی بهش؟ چند وقتش ...

خدا نکنه عزیزم، زانتاک میدادم گفتم لااقل خارجیه و براش خوبه ولی اثر نداشت حالا دکتر گفته رانیتیدین بده، من میگم مگه رانیتیدین همون زانتاک نیس 😕 موندم بخدا

من انقد تو تاپیکای رفلاکس بودم یادم نمیاد از شما پرسیدم یا نه؟ رفلاکس بچتون الان کامل خوب شده؟ دارو ...

دخترم تا نزدیک ۵ ماهگیش خوب شد

دارو انواعشو خورد

اول موتیلیوم و رانتیتیدین خوب نشد

چندتا دکتر بردم آخرسر با قرص نکسیوم خوب شد

الان دخترم ۱۴ ماهشه

تحت نظر پزشکه جوجه ت نگران چی هستی؟ هر سوالی داری فقط از پزشکش بپرس. شماره شو داشته باش یا خودش یا مطب که از طریق منشیش باهاش در ارتباط باشی. ایشالا که چیزی نیست عزیزدلم

پاکتش زردرنگ بود؟ حس نمیکردم بعد خوردنش بدتر میشه یا بالا نمیاورد؟ 

نه بعد خوردنش بالا نمیاورد

کلا رفلاکسیا همه جوره بالا میارن حالا ربطی ب آد نداره

باید مراقبتت بیشتر باشه ازش

اگه شیر مادر میخوره خیلی چیزا رو باید نخوری

باید مدام آروغشو بگیری حتی وقتی خوابه و میبینی داره بیدار میشه و نق نق میکنه

باید شیب دار بخوابونیش 

فاصله شیردهی رعایت شه

تحت نظر پزشکه جوجه ت نگران چی هستی؟ هر سوالی داری فقط از پزشکش بپرس. شماره شو داشته باش یا خودش یا م ...

مرسی عزیزم، گاهی دکترا ام به بعضی چیزا دقت نمیکنن ما مامانا باید حواسمون باشه

دخترم تا نزدیک ۵ ماهگیش خوب شد دارو انواعشو خورد اول موتیلیوم و رانتیتیدین خوب نشد چندتا دکتر برد ...

خدا رو شکر خوب شده تا 5 ماهگی، منم رانیتیدین شروع کردم یعنی بدرد نمیخوره؟ نکسیوم کپسوله؟بمن یه دکتری امپرازول پیشنهاد داده ولی واقعا باز کردن کپسول و دادن دونه ها سخته برام

خدا رو شکر خوب شده تا 5 ماهگی، منم رانیتیدین شروع کردم یعنی بدرد نمیخوره؟ نکسیوم کپسوله؟بمن یه دکتری ...

نه نکسیوم کپسول نبود قرص بود

منم خیلیارو دیدم با امپرازول خوب شدن

باید ب حرف دکتر گوش کنین دیگه  ، سختیارو باید تحمل کرد