سلام دوستان..
موضوع تاپیک رو با این عنوان زدم چون ما خانمها تجربه کمی در این زمینه داریم و تو همچین شرایطی اصولا آقایون راننده سعی میکنن راننده های خانم رو بترسونن
چند روز پیش برای اولین بار این اتفاق برای من افتاد و واقعا توی اون لحظه اینقد هول کردم نمیدونستم چکار باید کنم و مردم هم که منتظر سریع شلوغ میکنن
با خواهرم رفتیم توی یه خیابون شلوغ...چهار راه رو رد کردیم که متوجه تکون ماشین شدیم و دیدیم بللللله یکی زده به عقب ماشین....خواهرم پشت فرمون بود و من با کلی دلهره پیاده شدم...دیدم راننده فرمون رو زود پیچونده و در عقب ماشینش رفته بود توی سپر عقب ماشین....کلی آقا وایساده بودن و به راننده مرد می گفتن برو هیچی نیست هیچی نیست....منم گفتم ببخشید شما خسارت میدی که میگی بره؟
ایندفعه رفتن کنار خواهرم و مدام بهش می گفتن هولش میکردن که ماشینو حرکت بده من گفتم حرکت نکن اما از اونجایی که صدامو نشنید رفت جلو و کروکی بهم خورد....یهو راننده مرد پیاده شد گفتم دیگه رفت پس شما هم برو....گفت نخیر میمونیم تا افسر بیاد ماشین من خسارت دیده گفتم شما مقصری گفت شما ماشینو حرکت دادید در حالی که خودش هی داد میزد تا ما ماشینو جابجا کنیم....میخوام بگم که چون دید دوتا دخترم میخواست سو استفاده کنه و بترسونه..
خلاصه ش میکنم آخرش با اومدن بابام یارو حرفشو کلا عوض کرد و ختم به خیر شد ولی من خیلی بهم برخورد این حرکت آقا....شاید اگه تجربه بیشتری از این اتفاق ها داشتم میتونستم بهتر حلش کنم
شما چه تجربه ای دارید..؟؟
بگید تا بتونیم بهم کمک کنیم و اینجور مواقع اشتباه نکنیم