2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ببين عزيزم من دوتا دستور بهت ميدم دوتاشم محشرن 

١_بادمجوناتون پوست بكن ورقه كن روش نمك بپاش بزار يك ساعت بمونه بعد يه نصف ليوان اب و يكم روغن بريز تو مايتابه بادمجوناتو بچين بزار بپزن و بعد سرخ بشن با روغن زيادم روغن نزن در حد ي قاشق خورشت خوري،بعد بازمجوناتو با گوشت كوب له كن حالا بيا پياز داغ درست كن توش سيرم خورد كن كشك و پياز داغو سير داغتو قاطي كن ميتوني نعنا بزني ميتوني هم نزني من بدون نعنا دوس دارم 

يه مدل ديگم جا اينكه بادمجونو سرخ كني كباب ميكني مزش عالي ميشه نمك و فلفل و زرد چوبه هم يادت نره 

من اول بادمجون پوست میکنم ورقه ای خرد میکنم سرخ میکنم میزارم بعدم میکوبم تا له بشه  میزارم کنار بعدم کشک میسابم میزازم کنار پیاز داغ میگیرم بعد نعنای فراوان میریزم داخلش بعد بادمجون میریزم تو پیاز داغ و کشک میریزم روش با شعله کم جا بیفته

اول بادمجون رو پوست میگیری نمک بپاش بذار بمونه تا تلخیش گرفته بشه بعد بشورش بذار ابش بره و سرخ کن

تا بادمجونت اماده میشه مرغ هم بذار بپزه گردو هم مغز کن

بادمجونت که سرخ شد بکوبش! بعد پیاز داغ درست کن با بادمجونت مخلوط کن و دوباره رو گاز سر بذار روش تا یه کم با بخار بپزه بعد که پخت گردو بریز داخلش و مرغ ریش ریش کن اضافش کن و آخر سر هم نعنا خشک و کشک! یه کم دیگه که پخت خاموش کن! روشم با نعنا داغ و سیر داغ و کشک و بادمجون حلقه ای سرخ شده یا بادمجون خلالی سرخ شده و گردو و همه چی می تونی تزئین کنی

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بادمجونارو سرخ کن بعد بریزشون تو قابلمه بعدش سیر داغو پیاز داغ بهش اضافه کن و با گوشت کوب بکوبشون بعدم کشکو بهش اضافه کن و ی ۲۰ دقیقه ای با شعله کم بمونه من گردوم هم با چاقو خورد میکنم بهش اضافه میکنم خوشمزه میشه بعدم روشو با سیر داغ و پیاز داغ و نعنا داغ تزیین میکنم خیلی خوشمزه میشه

کشک هم کشک لیوانی پاستوریزه استفاده کن! کی حال داره بشینه کشک بسابه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بادمجونو سرخ کن رو دستمال بزار روغنشو بگیر بعد سیر و پیاز فراوون رنده کن سرخ کن فلفل و نعنا و زردچوبه فراوون  بعد بادمجون رو میکس کن بزن تو ادویه تفتش بده  کشکتم با اجوش بزن بریز روش درشو بزار زیرشو کم کن تا جا بیوفته 

نعنا داغ و سیر نگینی سرخ شده با گردو  کشکم بزن روش بعد نوش جان 😋😋

😒

من بادمجون و کبابی میکنم پوستش و میگیریم بعد با گوشت کوب میکوبم بعد پیاز  داغ آماده میکنم بادمجون و میریزم تو پیاز داغ سرخ میکنم بعد یکمم نعنا میریزم سیرم گاهی وقتا کشکم میارم سر سفره هر کی هر چه قد بخاد بریزه 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖