2777
2789
عنوان

از حرفش خیلی ناراحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 65 پست
خودشم همچین اوکی نیست خیلی چاق شده ولی خب ناراحت شدم خیلی دیگه نباید اینطوری میگفت 

توام بهش تيكه بنداز 

جاري من خيلي چاق شوهرش كچل

هروقت ميگه من دوس داشتم زنم لاغر بود جاريمم سريع ميگه منم دوس داشتم خرمن مو داشتي دستامو فرو ميكردم تو موهات اهميت نده مردها همينن 

خوش بحاااالت نمیدونی من با این قضیه مشکل دارم از اول اینجوری بود یا بعد شیردهی؟

من هنوز حامله نشدم اصلا مال خودشه😂😂😂😂😂خدایی هیچ وقت فکر نمیکردم یه مزیت حساب بشه😂😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه خب پس بگه  اوووو کی پرستار بگیر برای بچه من برم باشگاه  انقدرم پول باشگاه و تغذیه و ...

پولم نداره پرستار بگیره خودشم نگه نمیداره بچه رو یکی برم باشگاهی جایی منم از حرصم امروز بعد چند وقت رفتم آرایشگاه ..بچه مم همرام بردم اصلا بچه رو در حد یه آرایشگاهم نگه نمیداره ..حتی میخواستم همراه خودم ببرم باشگاه قبل این حرفش ول ترسیدم گفتم اگه یه چیزیش بشه پدرمو در میاره اون موقع میگه کی به تو گفته بری باشگاه..

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍
😂😂😂😂بابا هر کاری بگی کردم تازه بعدشم تافت زدم همونجوری بمونه ولی تو خودمو ب شوهرم رسوندم رفته تو ...

تااافت ؟ نوک سینه ؟  

یعنی بچه شیر دادن سینه رو خیلی افتاده میکنه یا بعضیا اینطورن؟؟؟ 

نمیدونم من که اینطوری شدم ..ولی بازم اگه بچه بیارم بازم شیر خودم و میدم هیچی واسه بچه شیر مادر نمیشه بچم خورود نوش جونش..ولی اون باید درک داشت این حرف و نمیزد که زد و حال ما رو هم گرفت