2777
2789

سلام

بچه ها تا حالا شده بعد از سوختگي يا برفك پوست مقعد نوزادتون سفيد بشه 

براي دختر من هر دو طرف هاله سفيد افتاده خيلي نگرانم

اگر سابقه شو داريد بگيد لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يك ماه پيش يك ماه بود كه برفك داشت با نيستات جواب نداد با فاوكونازول خوب شد مقعد ش هم يكم قرمز شده بود دارو ميزدم سه هفته اس كه مقعدش رو مه باز مي كنم يك دست از بالا تا پايين سفيدتر شده و انگار لوست دو طرف بيافته رو هم سفيد بشه همونطوري دكتراي اطفال ميگن به خاطر سرختميه ولي باز من ميترسم

الان ميخوام بدوونم وقني مقعد نوزاد ميسوزه مراحل خوب شدنش چطوريه اول قرمز ميشه بعد سفيد ميشه پوست، بعد رنگ طبيعيه پوست ميشه يا نه؟ 

يا اونايي كه بچه شون مشكل پيسي داشته چطوري بود اولش؟ دارم ديوونه ميشم، همه هم ميگن نيست باز من ميترسم، توروخدا راهنماييم كنيد

عزیزم اگه دخترت بتازگی برفک داشته احتمال مال عفونت قارچی که از راه دهان وارد شده برص نیست بابا

دو ماهش بود برفك گرفت دو ماهم برفك داشت با نيستات خوب نميشد اخر فلوكونازول داديم تا خوب شد ولي به همه دكترها گفتم اينو، ولي گفتن اگر قارچ بود زير لامپ نشون ميداد قارچ نيست، بعد به نظرت اگر قارچ برفك بوده خوب مقعدش چون از راه دهان وارد ميشه زده، ولي زيربغلش چي؟

دو ماهش بود برفك گرفت دو ماهم برفك داشت با نيستات خوب نميشد اخر فلوكونازول داديم تا خوب شد ولي به هم ...

ببخشید دیر جواب میدم

زیر بغلشم هست؟چند ماهشه ؟عکسشو میفرستی؟

وای در کل نگران نباش

بچه  زیر دو سال پیسی نمیگیره

ببین هم زیر بغل هم مقعد مرطوب و مناسب رسد قارچ 

ببرش پیش متخصص پوست

مطمینم یه چیز بی اهمیت

نگران نباش

برق یا پیسی قطعا نیست

ببخشید دیر جواب میدم زیر بغلشم هست؟چند ماهشه ؟عکسشو میفرستی؟ وای در کل نگران نباش بچه  زیر د ...

اره زيربغلش چپشم هست

فردا مجدد ميبرم دكتر پوست

قبلا بردم گفت اون نيست زير لامپ هم ديد، ولي امر قارچ بود زير لامپ معلوم ميشد، قارچم نيست.!هشت ماهشه.

ولي من هنوز نگرانم، باز ميخوام فردا ببرم.

اره زيربغلش چپشم هست فردا مجدد ميبرم دكتر پوست قبلا بردم گفت اون نيست زير لامپ&n ...

اره ببری دکتر متخصص پوست که بهترین راه حله

خصوصا ستوده اگر تهران هستید 

ولی مطمینم چیزی نیست انشالله

نتیجشو به منم بگو عزیزم