2777
2789
عنوان

هکم کردن چجوری پیگیری کنم؟

167 بازدید | 18 پست

سلام خانما چند روز پیش به حساب ایمیلم پیام اومده که سیستم جدید وارد شد ولی من نبودم سرم درنیاوردم مال کیه خیلی نگرانم موندم چیکار کنم اخه من تمام اکانتامو با ایمیلم وصل شدم و اینکه چندبارم پیام های واتساپم بدون اینکه بخونم خود به خود باز شدن مطمئنم کسی هکم کرده که آشناس. کسی میدونه باید چیکار کنم؟ تو اینجور موقع ها میرن پلیس فتا درسته؟ولی چی بگم تا پیگیری کنن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیگیری خاصی نداره دوست من زندگی شون تا پای از هم پاشیدن هم رفت و بی نتیجه

وا مگه میشه مملکت اینقدر بی قانون بشه؟

من میترسم کار شوهرم باشه اون میخاد ازم اتو بگیره البته منکه چیزی ندارم ولی از کجا بدونم با اکانت من با پسرای مردم حرف بزنه بگه من بودم کلا چند روزه خواب و خوراک ندارم 

فقط دقت کن  واتساپ رو نمیشه هک کرد

چرا اگه به گوشی طرف دسترسی داشته باشی میشه بخاطر همین میگم کار آشناس البته من به شوهرم شک دارم چون خودش آتو داره پیش من میخاد از منم آتو بگیره خواستم قبل از هر اقدامی با اطلاعات کافی پیگیری کنم

چرا اگه به گوشی طرف دسترسی داشته باشی میشه بخاطر همین میگم کار آشناس البته من به شوهرم شک دارم چون خ ...

این برای تلگرامه ، واتساپ مثل تلگرام نیست

اگر روی یک سیستم دیگه نصبش کنی خود ب خود یکیش حذف میشه

امتحان کن

این برای تلگرامه ، واتساپ مثل تلگرام نیست اگر روی یک سیستم دیگه نصبش کنی خود ب خود یکیش حذف میشه ا ...

آره تحقیق کردم با یه گوشی دیگه نمیشه ولی همون خطو با کامپیوتر میتونی وصل شی شاید با کامپیوتر وصل شده