2777
2789
عنوان

شوهرم تنها ميره مجلس قاطي

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 70 پست

اگر بگی نره هم ممکن بره ولی بهت دروغی بگه نرفتم چکارش داری اگر میخواست کاری کنه که بهت نمیگفت و بیخبر تو میرفت بیخودی حساسش نکن فکر کنه چه خبره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
مگ اطمینان نداری بذاره بره بابا

والا ب جامعه اعتماد ندارم(از اين حرفا ك مامانا ميزنن)

چي بگم والا  بالاخره انسانه ديگه وسوسه ميشه

دنيا خيلي كوتاه تا زماني ك دندون دارم ميخندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم نمیذاشتم بره آدم دوست صمیمی اش مهم تره یا زنش 

اخه ادم مغروريه بگم نرو ميره ميدونم چون دوس صميميش اينطوري فك ميكنه من ازاديش گرفتم

مرد اگه بد باشه جلوش با چادر هم باشن دخترا کار خودشو می‌کنه عزیزم ..خدا کنه ذاتش پاک باشه شما بهش گی ...

ن اون اصلا خودش رو اين چيزا حساس نيس ميگه خودت ميدوني 

اخه ادم مغروريه بگم نرو ميره ميدونم چون دوس صميميش اينطوري فك ميكنه من ازاديش گرفتم

من خودمو گفتم عزیزم تو هرچی فکر میکنی صلاح زندگیته انجام بده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بش بگو برو ولی تا اخر شب نمون بگو کارپیش اومد برام تمام شد رف.البته اگر به حرفت گوش میده

دقيقا همينو گفتم گفت نميشه من تا اخرش ميمونم اگه ميخواي خودتم بيا ميدونه نميشه شرايط نيس ديره

گفت دوست صميميمه و اخر شبش خودم براش باغ گرفتم و نميشع بوم يهو