2777
2789
عنوان

خونریزی بعده ای وی اف

19886 بازدید | 53 پست

خانم  ها کسی تا حالا  بعده ای وی اف خونریزی داشته ؟؟من هفته  چهارم هستم  خونریزی داشتم..خیلی ببخشید  دوتا تیکه بزرگ  ازم خارج شد احتمال داره جنین باشه؟؟؟خیلی میترسم ..لطفا  راهنماییم کنیین؟؟؟ بنظرتون بازم جنین دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه  استراحت  هم داشتم یک دفعه درد زیاد  مث پری ..بار اول مث  شد ازمایشم

برات صلوات میفرستم ازخدامیخوام طوری نشه من میدونم بعدمنتظری باهزار زحمت مادرشدی.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

بی بی چک کردم خیلی  خط دومش پر  رنگ شد  هفته بعد نوبت  سونو دارم

عزیزم با بی بی چک مسخص نمیشه چون حتی اگر خدای نکرده سقط هم شده باشه بازم بی بی چک تا یک ماه بعد دوتا خط نشون میده اما اگر ازمایش بتا رو تکرار کنی از افت کردنش میشه فهمید بارداری یا سقط شده و یا اگر سونو بدی همی الان مشخصه که ساک بارداری هنوز هست یا نیست به نظرم نیاد معطل کنی و سریع برو چک کن سونو که ببینه ساک بارداری هنوز هستش 

برای منم دوساله گفتن برو ای وی اف میترسم,عمل تخمک کشی درد داره؟الانم ای یوای شدم هفته بعدمیرم ازمایش ...

من ۵ ساله یک بار ای یو ای کردم منفی ..بار اول ای وی اف مثبت  ولی خونریزی دارم....اصلا درد نداره بیهوشی چند دقیقه ای داره

شما الان با کلی زحمت ای وی اف و هرینه بارداری الان نباید بیخیالی کنی به نظرم سریع یه سونو بده تا اگر ...

اخه  خود مرکز   نوبت داد...باید امروز زنگ بزنم  بهشون 

من ۵ ساله یک بار ای یو ای کردم منفی ..بار اول ای وی اف مثبت  ولی خونریزی دارم....اصلا درد نداره ...

چند وقته خونریزی داری

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
من ۵ ساله یک بار ای یو ای کردم منفی ..بار اول ای وی اف مثبت  ولی خونریزی دارم....اصلا درد نداره ...

من یه بارسال پیش کردم,اینبارهم دوبار ای یوای یعنی به فاصله یه روز,گفتم نشه دیگه عزمم روجزم میکنم برم ای وی اف,فقط ترس داشتم.خداخیرت بده خیلی میترسیدم ولی کاش پاشی بری دکترت بهش بگی.میشه بگی هزینه هات چندشد؟

حمد روخوندم خداکمکت کنه.🤗🤗