2777
2789

سلام عزیزای دلم. دخترم ۵۲ روزشه قبلا بهش پستونک میدادم شبا میخورد بعد میخابید خودش مینداخت بیرون. پستونکش از این معمولیا بود. امروز رفتم پستونک ارتودنسی واسش گرفتم یه ذره از اون قبلیم بزرگتره. از ظهر دهنشه ولی شیر خودمم خورده. از سه چهارساعت پیش اصلا دیگه شیر نمیخوره گریه میکنه جیغ میزنه پستونکو میذاریم دهنش آرومو ساکت میشه. بنظرتون چکار کنم عادیه؟؟ خودش گرسنش بشه شیرمو میخوره یا نه؟ موندم چکار کنم؟ پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبا شده تا ۴ ساعتم شیر نخورده. 

هر وقت ک خواست بهش بده گرسنه بشه خودش میخورد نوزاد من روزای اول شب تا صبح میخوابید شیر نمیخورد اصلا وزنشم عالی بود ولی الان پدرمو درادرده شب تا صبح صبح تا شب نمیخوابه بازم وزنش عالیه

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
شبا شده تا ۴ ساعتم شیر نخورده. 

دختر من ۳ ماهش که بود دکتر گفت شب ها نهاااایت ۴ ساعت بشه فاصله شیر خوردنش  ، حالا نینی شما که کوچولوئه باید تند تر شیر بخوره

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
هر وقت ک خواست بهش بده گرسنه بشه خودش میخورد نوزاد من روزای اول شب تا صبح میخوابید شیر نمیخورد اصلا ...

نوزاد باید هر دو ساعت شیر بخوره وگرنه امکانش هست قندش بیفته 

اینو خود پزشکا میگن

راهنمایی غلط نکن عزیزم‌ بچه ها با هم متفاوتن

نوزاد باید هر دو ساعت شیر بخوره وگرنه امکانش هست قندش بیفته  اینو خود پزشکا میگن راهنمایی غلط ...

خب چرا ماال من قندش نیفتاد؟؟؟خب راستم میگی بنیه نوزادا فرق میکنه اخه وقتی نمیخوره چیکار کنه😕

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
هر وقت ک خواست بهش بده گرسنه بشه خودش میخورد نوزاد من روزای اول شب تا صبح میخوابید شیر نمیخورد اصلا ...

مرسی عزیزم. الان شیشه دادم خورد ولی باز سینه منو نخورد

چرا داره

خب عزيزم دختر منم همينطوره،وقتي خيلي معدش اذيتش ميكنه نميتونه شير بخوره و مكيدن آرومش ميكنه و پستونك ميخواد،بعدشم خودت دو ساعت دو ساعت بيدارش كن بهش شير بده

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت 
مرسی عزیزم. الان شیشه دادم خورد ولی باز سینه منو نخورد

چون كه شيشه رو خودت تو خواب ميدي و قشنك سر شيشه ميره دهنش مجبور ميشه بخوره واي سينه رو خودش بايد بگيره و ميك محكم بزنه كه اينكارو نميكنه

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت 
خب چرا ماال من قندش نیفتاد؟؟؟خب راستم میگی بنیه نوزادا فرق میکنه اخه وقتی نمیخوره چیکار کنه😕

اخه انگار زیادی به پستونک وابسته شده یا شایدم رفلاکس داره که سینه رو نمیگیره

و اینکه من شنیدم پستونک هم مثل شیشه شیر عمل میکنه و ممکنه بچه دیگه سینه رو نگیره

ولی خب بهرحال باید بچه شیر بخوره و این روش که با پیتونک ارام میشه درست نیست