آلاء_روشن مدیر عضویت: 1394/02/07 تعداد پست: 1351 عنوان منم میخوام یه عکس بزارم از یه گوشه ی خونم | مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 81 پست تو اون تاپیکه خلوت شده بود خخخخخ منم گفتم جدا بزارم نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟ 1398/08/22 | 23:33 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایششششش عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 2827 چ خوشگل و آرتیست گونه 😍 تورو قرآن دعا کنید من حاجت روا شم ،الهی هرچی از خدا میخوایید بده بهتون😭😭😭
مامان_بانو4 عضویت: 1394/02/26 تعداد پست: 3929 وای چقدر چشم نوازه 💖 لبیک یا خامنه ای، لبیک یا حسین است. 💖
آلاء_روشن مدیر استارتر عضویت: 1394/02/07 تعداد پست: 1351 امروز خانه ی خویش را تمیز کردندی و تصمیم گرفتندم که تمیز نگاهداشتندی نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟
mahsima_pf عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 6275 😶 جانم؟ پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
آیشین۲۲۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 11116 وای نمیدونم چرا این مدلی اصلا دوست ندارم اصلا اعصابم ب هم میریزه نباید چیزی اینطوری شلوغ رو میز یا دکور باشه حتی اگه خوشگل باشن یا گرون یا... 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
mahsima_pf عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 6275 امروز خانه ی خویش را تمیز کردندی و تصمیم گرفتندم که تمیز نگاهداشتندی 😕 کردندی؟گرفتندم؟نگاهداشتندی؟ پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
آیشین۲۲۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 11116 امروز خانه ی خویش را تمیز کردندی و تصمیم گرفتندم که تمیز نگاهداشتندی فردا بازار شام میگردندی منم اینگونه بوداهی میگم دیگه تمیز نگه میدارهی فرداش میشه بازار شام کر داهی 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
آلاء_روشن مدیر استارتر عضویت: 1394/02/07 تعداد پست: 1351 من میخوام بازم عکس بزارم نظراتتون باحاله البته البته اون عزیز دلی هم که میگه شلوغه کاملا درست میگه ولی همیشه اینطوری نیست گاهی شلوغش میکنم نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟
mahboube_1367 عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 3435 اینم قسمتی از خونه ی من😁😁 مبلاتو دوس 😍 سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏