2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال در مورد سیسمونی

131 بازدید | 11 پست

دوستان یه سوال داشتم درباره سیسمونی

کسی هس اینجا از برندjane   سرویس کالسکه خرید کرده باشه ؟ راضی بودین یا نه؟ درباره ماکسی کوزی هم اگه چیزی میدونین راهنمایی کنین لطفا؟ 

در کل چه برندیو پیشنهاد میدین؟

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴تیکه برندی که میگید گفته چند؟

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
۴تیکه برندی که میگید گفته چند؟

jane رو فعلا نرفتم نمایندگیش قیمت کنم ولی ماکسی کوزی بستگی به مدلی داره که بخوای قیمت کالسکه تکش از۴و۸۰۰ هس تا ۹ و خورده ای

من قیمت مناسب میگیرم خیلی دربند مارک نمیشم چون فقط پول اضافه اونا بابت مارکه نه کیفیت

هر کسی نظرش متفاوته

ولی ایرانیا  بعضیاش واقعا چرته جنساش و قیافش و...

خب اون بعضیاش دیگه خیلی داغونن منظورم مناسباش بود،الان مارک چیکو واقعا پول مارکشو میگیره

منم شکل  مدلای چیکو رو اصلا خوشم نیومد 

ببین مارک دلیجان ایران خوبه 

دلیجان هم سلیقه من نیس

از این دوتا مارکی که خودم‌ گفتم خوشم اومد، میخواسم ببینم کسی خریده و راضی بوده یا نه

ممنون از راهنماییت عزیزم🌹