2789
عزیزم ممنون ازاینکه صدام زدی ❤️❤️😍 من جزء28 برمیدارم اگه کسی نبرده باشه 🙏🙏🙏🙏💙💙💙💙💙💙🌹🌹🌹 ...

خواهش میکنم عزیزم. خوشحالم کردی که شرکت کردی😘💖 قبول باشه انشالله. حاجت روا بشی🙏🙏💖

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد.
من جزء 18 رو برداشتم،ایشالا به عشقت برسی عزیزم،ماهم به حاجتامون

خدا ازت قبول کنه. انشالله که حاجتت روا بشه عزیزم بهترینا نصیبت بشه.

ممنونم که قابل دونستی سر نمازت دعام کنی. انشالله که نفست حق باشه و خدا با دعاهات به دل شکسته‌م رحم کنه و امیدمو ناامید نکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فداتشم التماس دعا عزیزم  امشب قراره نماز شب بخونم خواستی اسمتو بگو دعات کنم

عزیزم میشه منم دعا کنی 

اسمم فاطمه تو رو خدا دعاکن زودتر برگردم سر خونه زندگیم زندگیمون خراب نشه

در تاریکترین روزهای زندگی ات این را بدان که خدا در جواب صبرهایت ، درهایی را برایت می گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست . معجزات وقتی اتفاق می افتن ، که تو برای آرزوهات ، بیشتر از ترس هات ، انرژی بفرستی . زندگیتون پر از اتفاقای خوبِ یهویی❤  لطفا برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنید ۶ساله منتظرم ❤ممنونم ... تیکر بارداری نیست امیدوارم تا قبل از تموم شدن تیکر باردار بشم 
خدا ازت قبول کنه. انشالله که حاجتت روا بشه عزیزم بهترینا نصیبت بشه. ممنونم که قابل دونستی سر نمازت ...

😢😢😢😚😚😚😚😚😚

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.

من جزء ۵

عزیزم انشالله به عشقت برسی 

همه اونایی که ختم رو برداشتن به حاجتشون برسن 

دعا کنید منم برگردم خونه پیش همسرم زندگیم درست بشه

در تاریکترین روزهای زندگی ات این را بدان که خدا در جواب صبرهایت ، درهایی را برایت می گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست . معجزات وقتی اتفاق می افتن ، که تو برای آرزوهات ، بیشتر از ترس هات ، انرژی بفرستی . زندگیتون پر از اتفاقای خوبِ یهویی❤  لطفا برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنید ۶ساله منتظرم ❤ممنونم ... تیکر بارداری نیست امیدوارم تا قبل از تموم شدن تیکر باردار بشم 
من جزء ۵ عزیزم انشالله به عشقت برسی  همه اونایی که ختم رو برداشتن به حاجتشون برسن  دعا ...

ممنونم ازت عزیزم با دل شکستت دعام کن میون دعاهات😔🙏

انشالله خونه و آشیونتون به حق فاطمه زهرا و به حق این روز عزیز ولادت پدرش بهم نریزه و همه چی از اولشم بهتر بشه🙏💖

الهی آمین.

چشم عزیزدلم 

چشمت بی بلا عزیزم 

ممنونم 

انشالله حاجت روا بشی 

ممنونم ازت عزیزم با دل شکستت دعام کن میون دعاهات😔🙏 انشالله خونه و آشیونتون به حق فاطمه زهرا و ب ...

چشم عزیزم اگه لایق باشم حتما دعات میکنم 

انشالله 

الهی آمین 

ممنون از دعای قشنگت❤