عزیزانم کار اصلی من در این برهه تدریس زبانه و از کار خودمهم راضیم از طرفی چند روزی هست بدنبال گران شدن امپول و داذوهای سرطانی ، کمپین برای سرطانیها ایجاد کردم و دوست دارم حمایتهای مالیش با خودم باشه (این یعنی اینکه از کسی انتظار حمایت مالی ندارم و خواستار این نیستم در این تاپیک) ولی متاسفانه عموم حدود بیس روز پیش با وکالتی که از پدرم داشت خونه یک میلیاردی مارو فروخت و همینطور چندتا زمین الانم نیس و شکایت ازونهم دشواره و پول میخواد که من ترجیح میدم همون پولو با توجه ب طولانی شدن امور دادگاهی به بیماران محترم سرطانی و قولی که ب عده ای ازین مهربانان دادم اختصاص بدم ولی با توجه به اجاره خودم و پدر که پانصد در ماهه و همینطور خرجهای دیگه (که داروهای پدرم باشه)واقعا کم اوردم در حمایت از اعضای دوست داشتتنی این کمپین که امپولاشون فقط از دوتومن رسیده به شش تومان هر بیس روزم باید تهیه شه . من اصلا از کسی حمایت مالی نمیخوام میدونم اعتماد کمه و انتطار اصلا ندارم؛ بدیدهم نمیگیرم درعوض اعضای کمپین رو ب شما یا شمارو باونها معرفی میکنم البته اگه کسی مایل باشه و واقعا بخواد
بجای همه اینها من خواسته ای دارم از شما🧡💜من مدرس زبانهای انگلیسی و ترکی استانلولیم و پایان نامه های موفقی برای دوستانم که ادبیات انگلیسی میخوندن در زمینه هنر به انگلیسی نوشتم چون دارم کارگردانی میخونم
دو سال پیش رایگان تدریس میکردم که فراگیرشه در این راستا عده ایهم رایگان نبودن که مهاجرت کردن و رفتن ویک ریالهم حق الزحمه پنج ماه و یک سال زحمتم رو بمن ندادن بهرحال من خوشحالم که موفق شدن 🌹همین برای من کافیه فقط میخوام اگر خودتون یا افرادی رو میشناسید که طالب یاد گیری انلاین زبانهای انگلیسی و ترکی هستند معرفی کنید من و البته این تاپیک رو
خوب بودن و کارامد بودن من رو خودتون میتونید بفهمید ولی بخاطر اعتمادتون من ضمانت بازگشت پنجاه درصد حق الزحمه ای که میپردازید رو ب شما میدم چون حق دانش پزوه هست درصورت مفید نبودن و کم کاری من این رو بخواد(که کم کاری از من بعیده و به خودم این اجازه رونمیدم)
کلاسهام انلاین و هرروزه چون زبان فراره و هرروز باید وقتی رو بهش با تمام علاقه اختصاص داد باور کنید اسون و شیرینه و اینکه لهجه و اکسنت بسیار خوبی دارم با تسلط کامل بر لهجه بریتیش و امریکن مطمئنا از همون اول قواعد لهجه بریتیش و امریکن رو حرفه ای و بدون زحمتی برای دانش پژوه بهش یاد میدم .باید اضافه کنم پنجاه درصد درامدم رو به کمپین اختصاص میدم این رو میگم که بدونید این حق الزحمه و پولتون میتونه جون عزیزانی رو نجات بده که برای زیبایی جامعه مبتونن تاثیر گذار باشن مثل همه ما که تلاشمون رو میکنیم
این گدایی نیست که بخواید ناسزا بگید بلکه در ازای دریافت پول، کالا و خدمتی با توجه به حرفه خودم ب شما عرضه میشه مثل پزشکان مثل اونهایی که مدیر سایتن مثل نویسندگان و ...با سپاس از احترام و صداقتتون عزیزانم هرکس طالب یادگیریه زبانه به شماره :09226062178 پیام بده یا بهمین شماره واتسپ و تلگرام کنه
حق الزحمه هم با همون ضمانتی که گفتم جلسه ای فقط سیرده هزارتومان که میشه ماهی 390هزارتومان برای هر نفر ؛ هرروز کلاسها برگزار میشه بمدت 60دقیقه برای هرنفر و من حتی بعد ازونهم در کانال و گروهم در خدمتتون هستم کتاب میذارم تاپیک و مقالات انگلیسی فیلم و موسیقی و ...همه تون میتونید باهم در تبادل اطلاعات باشید در گروه با توجه باین که انلاین هست میتونید هم خصوصی بردارید هم گروهی و با هرروشی که خودتون تمایل دارید
میدونم حق الزحمه من کمتر از بقیه اس ولی این رونذارید ب پای ناکارامد بودن من در تدریس زبان بلکه این اختلاف دستمزد فقط بدلیل فشار این روزهای جامعه هست و اینکه من ضعیت تمام اقشاررو سعی کردم درک کنم چون با توجه ب وضعیت تمام مراجعین من و البته موقعیت الان خودم این درک بسیار اسونه 💚❤️💜🧡💙