2777
2789
عنوان

تكوناي جنين

116 بازدید | 17 پست

خانماي باردار ني ني شما هم تو شكمتون يه جا سفت ميشه يعني ميرن يه طرف شكم قلبمه بشه؟ واسه من خيلي اينكارو ميكنه ميخواستم ببينم اينجوري هست واسه شما هم؟؟

اره طبیعیه

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم نی نی منم اونجوریه😂😊😊خیلی حس عجیبیه هی دست میکشم میگم خدایا این کجاشه ولی فک کنم باسنشه با قدرت هلش میده به بیرون

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
نه سردش نيست فك نكنم والا انگار كونش قلبمه ميكنه 

😂😂😂😂😂😂😂ن خودشو جمع میکنه کش و قوس میده اگه اونع. هم ک دیگه هیچ نظریه ای ندارم خودش حرفشو میزنه واضح واضح😂نظر کسیم براش مهم نیست راهم نشون داده😂😂😂😂

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...
ني ني شما كي سرش چرخيد پايين؟

مال من حالت بریچه😕فعلا ک نچرخیده ولی از بعد هفت ماه ک دیکه تکون براش عادی میشه دیگه باید بچرخه من ۳۰هفته رفتم گفتن میچرخه نگران نباش

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...
مال من حالت بریچه😕فعلا ک نچرخیده ولی از بعد هفت ماه ک دیکه تکون براش عادی میشه دیگه باید بچرخه من ۳ ...

منم ٣٢ هفته بابد برم ببينم چه جوريه تا ٢٦ اينا كه بريچ بود دكترم ميگفت ٣٤ هفته اينا ميچرخه

منم ٣٢ هفته بابد برم ببينم چه جوريه تا ٢٦ اينا كه بريچ بود دكترم ميگفت ٣٤ هفته اينا ميچرخه

اره عزیزم میچرخه ب پهلو چپ بخواب میگن خ خوبه