ngrrr مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1329 عنوان تكوناي جنين 116 بازدید | 17 پست خانماي باردار ني ني شما هم تو شكمتون يه جا سفت ميشه يعني ميرن يه طرف شكم قلبمه بشه؟ واسه من خيلي اينكارو ميكنه ميخواستم ببينم اينجوري هست واسه شما هم؟؟ 1398/08/22 | 22:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمههههه۷۵۷۱ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 642 اره طبیعیه 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید
shokolat_23 عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 2578 ارهببین فشار روش نباشه یا سردش نباشه ک خودشو جمع کنه وگرنه عادیه نی نی منم همینجوریه😍 خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...
پریاس۷۴ عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 7021 بله یکمم یه جوریم میشه خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو تو خونت داشته باشی ❤️
سپیداس عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 3021 اره عزیزم نی نی منم اونجوریه😂😊😊خیلی حس عجیبیه هی دست میکشم میگم خدایا این کجاشه ولی فک کنم باسنشه با قدرت هلش میده به بیرون و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
ngrrr مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1329 اره ببین فشار روش نباشه یا سردش نباشه ک خودشو جمع کنه وگرنه عادیه نی نی منم همینجوریه😍 نه سردش نيست فك نكنم والا انگار كونش قلبمه ميكنه
ngrrr مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1329 اره ببین فشار روش نباشه یا سردش نباشه ک خودشو جمع کنه وگرنه عادیه نی نی منم همینجوریه😍 ني ني شما كي سرش چرخيد پايين؟
ngrrr مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1329 اره عزیزم نی نی منم اونجوریه😂😊😊خیلی حس عجیبیه هی دست میکشم میگم خدایا این کجاشه ولی فک کنم باسنشه ... اره باسنشه
shokolat_23 عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 2578 نه سردش نيست فك نكنم والا انگار كونش قلبمه ميكنه 😂😂😂😂😂😂😂ن خودشو جمع میکنه کش و قوس میده اگه اونع. هم ک دیگه هیچ نظریه ای ندارم خودش حرفشو میزنه واضح واضح😂نظر کسیم براش مهم نیست راهم نشون داده😂😂😂😂 خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...
ngrrr مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1329 اره عزیزم نی نی منم اونجوریه😂😊😊خیلی حس عجیبیه هی دست میکشم میگم خدایا این کجاشه ولی فک کنم باسنشه ... ميگم ني ني شما الان سرش چرخيده پايين؟؟
shokolat_23 عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 2578 ني ني شما كي سرش چرخيد پايين؟ مال من حالت بریچه😕فعلا ک نچرخیده ولی از بعد هفت ماه ک دیکه تکون براش عادی میشه دیگه باید بچرخه من ۳۰هفته رفتم گفتن میچرخه نگران نباش خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...
سپیداس عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 3021 ميگم ني ني شما الان سرش چرخيده پايين؟؟ اره عزیزم سفالیکه و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
ngrrr مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1329 مال من حالت بریچه😕فعلا ک نچرخیده ولی از بعد هفت ماه ک دیکه تکون براش عادی میشه دیگه باید بچرخه من ۳ ... منم ٣٢ هفته بابد برم ببينم چه جوريه تا ٢٦ اينا كه بريچ بود دكترم ميگفت ٣٤ هفته اينا ميچرخه
ngrrr مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1329 اره عزیزم سفالیکه خوبه واسه من فك نكنم چون تكوناش پايين شكممه ٣٢ سونو برم معلوم ميشه
shokolat_23 عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 2578 منم ٣٢ هفته بابد برم ببينم چه جوريه تا ٢٦ اينا كه بريچ بود دكترم ميگفت ٣٤ هفته اينا ميچرخه اره عزیزم میچرخه ب پهلو چپ بخواب میگن خ خوبه خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...