2777
2789
عنوان

عفونت ادراری مقاوم

3250 بازدید | 38 پست

سلام عزیزان چند وقته که عفونت ادرای دارم تا وقتی آنتی بیوتیک میخورم خوبه تموم که شد دوباره بر میگرده کسی از شما تجربه داشته و آیا درمان خانگی موثر سراغ دارید ؟ خدا خیرتون بده

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔

خانوم جان شما حتمن باید به یه متخصص ارولوژی مراجعه کنید و بررسی بشید. 

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانوم جان شما حتمن باید به یه متخصص ارولوژی مراجعه کنید و بررسی بشید. 

چرا ؟ یعنی خطرناکه؟

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔
چرا ؟ یعنی خطرناکه؟

إن شاالله که نه، ولی عفونت ادراری ممتد باید کلیه مورد بررسی قرار بگیره، دکتر براتون سونو مینویسه

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 
سرکه بتادین و یکم نمک با کلپوره بریز تو آب ولرم بشین داخلشون داخل سطل بریز

ممنون از راهنماییت

إن شاالله که نه، ولی عفونت ادراری ممتد باید کلیه مورد بررسی قرار بگیره، دکتر براتون سونو مینویسه

بعدش رفتم سونوگرافی لگن و شکم گفت همه چیز طبیعیه

بعدش رفتم سونوگرافی لگن و شکم گفت همه چیز طبیعیه

خداروشکر، پس بگرد دنبال علتش، 

خواهرا مشکل اینجاست که مغز استخوان من ضعیفه و نمی تونم زیاد از داروهای شیمیایی استفاده کنم دنبال یه راه خونگی موثر میگردم