2777
2789
عنوان

رژیم کالری شماربیااااین

142 بازدید | 14 پست

دوستان من اضافه وزن دارم یه بار کالری شماری کردم چهار کیلو کم کردم دوباره بخاطر مشکلات پرخوری کردم دو کیلو برگشت الان باز شروع کردم صبحانه خوبم ولی ناهار و شام میترکونم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم کیااااا مثل من بودن تونستن مقابله کنن با پرخوری بیاین همدردیییی گریهههههه🙁🙁🙁🙁🙁

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقتی گرسنه میشی با خودت بگو رژیم فقط یه مدت گرسنگی داره بعدش معدم عادت میکنه هزار بار دیگه م رژیم بگیری باید یه مدت کوتاه با این حس گرسنگی کنار بیای مگر اینکه بخوای با چاقی کنار بیای

بعضیا هم تنهان هم دست تنها
سلام وقتی گرسنه میشی با خودت بگو رژیم فقط یه مدت گرسنگی داره بعدش معدم عادت میکنه هزار بار دیگه م رژ ...

دقیقا دوستم رژیم گرفت نزدیک سی کیلو کم کرد میگفت اولش خیلی سخته بدش میگ دیگ معدم عادت کرده من خییییییلی میخورم یعنی همشم پرخوریه کاذبه 😭😭😭😭😭😭😭😭

منم مثل شما بودم ولی با خودم گفتم یا با زانو درد و اضافه وزن و اعتماد بنفس کم و واریس و بد لباسی کنا ...

جواب داد برای شما تونسی مقاومت کنی

باید خودتو سرگرم کنی که سراغ خوردن نری

اخه همش در حال اشپزیم یا ب پسرم غذا میدم اگ سرو کارم با غذا نبود شاید اوضاع فرق داشت هله هوله نمیخورم غذا و نون و برنج زیاد میخورم 

جواب داد برای شما تونسی مقاومت کنی

بله ۸۰ درصد موفق بودم من تقریبا یک ماهه رژیمم کالری شماری و تقریبا ۴ کیلو نیم کم کردم البته چون دوقلو دارم سختمه

بعضیا هم تنهان هم دست تنها
اخه همش در حال اشپزیم یا ب پسرم غذا میدم اگ سرو کارم با غذا نبود شاید اوضاع فرق داشت هله هوله نمیخور ...

باید جلو خودت رو بگیری باید اراده قوی داشته باشی هر وقت گشنت میشه هویج بخور کلم بروکلی سبزیجات آزاده نمیخواد کالری بشماری کلم بروکلی کالری منفی زیادی داره خیلی خوبه

خدایا شکرت😙