دوستان من اضافه وزن دارم یه بار کالری شماری کردم چهار کیلو کم کردم دوباره بخاطر مشکلات پرخوری کردم دو کیلو برگشت الان باز شروع کردم صبحانه خوبم ولی ناهار و شام میترکونم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم کیااااا مثل من بودن تونستن مقابله کنن با پرخوری بیاین همدردیییی گریهههههه🙁🙁🙁🙁🙁
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام وقتی گرسنه میشی با خودت بگو رژیم فقط یه مدت گرسنگی داره بعدش معدم عادت میکنه هزار بار دیگه م رژیم بگیری باید یه مدت کوتاه با این حس گرسنگی کنار بیای مگر اینکه بخوای با چاقی کنار بیای
اخه همش در حال اشپزیم یا ب پسرم غذا میدم اگ سرو کارم با غذا نبود شاید اوضاع فرق داشت هله هوله نمیخور ...
باید جلو خودت رو بگیری باید اراده قوی داشته باشی هر وقت گشنت میشه هویج بخور کلم بروکلی سبزیجات آزاده نمیخواد کالری بشماری کلم بروکلی کالری منفی زیادی داره خیلی خوبه