2777
2789
عنوان

عکس رنگی

216 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها دکتر برام عکس رنگی نوشته گفت از روز۸ پریودی انجام بدی مهلتش تا روز ۱۱ پریودی گفت دو روز قبلش قرص داکسی میخوری بعد انجام میدی حالا رفتم سونوگرافی که بپرسم فردا چه وقت بیام میگه باید روز دوم پریودی می اومدی خودمون بت دارو میدیم روز ۸ میای انجام میدی بش گفتم دکتر فقد این دارو بم داد چیزه دیگه ای نگفت میگه نه قانون ما اینجوره روز دوم پریودی ما برات دارو مینویسیم روز ۸ میای میخای برو یه جا دیگه انجام بده ولی دهانه رحمت الان بستس خودت اذیت میشی خاستم بپرسم شما هم اینجور بتون گفتن چه کار کردید قبل عکس گرفتن لطفا راهنمایی کنید عزیزان

خدایا به امید خودت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین میری اونجا بهت نسخه میدن میری وسایل مورد نیازو میخری 100 من اینا میشه بدون دفترچه  

راستی عکس رنگی چقد شد آزاده یا با دفترچه بعد صب انجام میدن یا عصر چون میخام برم یه شهر دیگه

خدایا به امید خودت
راستی عکس رنگی چقد شد آزاده یا با دفترچه بعد صب انجام میدن یا عصر چون میخام برم یه شهر دیگه

من صبح رفتم منکه دفترچه ندارم آزاد رفتم اونجایی که میخای بری بپرس دفترچه هم قبول میکنن یا نه

خدایا عاشقتم
من صبح رفتم منکه دفترچه ندارم آزاد رفتم اونجایی که میخای بری بپرس دفترچه هم قبول میکنن یا نه

اینجا گفتش این عکس آزاده شما چقد شد هزینه ش عزیزم؟

خدایا به امید خودت