2777
2789
عنوان

ای خدا من از دست این چیکار کنم

234 بازدید | 19 پست

شما اگر یکی سرزده بیاد خونتون چیکار میکنید اونم چند نفرو با خودش بیاره وقتو بی وقت بخدا موندم چطور بفهمونمش کارش زشته آخه من بچه کوچیک دارم ی وقت میبینی شرایط مهمون ندارم از خجالت آب میشم شما باشی چطور میفهمونیش کارش بده

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  

قیافه بگیر براش😒

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار زنگ بزن بهش بعد برو خونه اش. بعد بگو ببخشید دیر زنگ زدماااااا . بعد که گفت نه این چه حرفیه بگو آخه بد میدونیم سرزده جایی بریم. حتمااااا باید خبر بدیم. بالاخره خونه است دیگه آدم شاید شرایطشو نداشته باشه واااای توروخدا ببخشیدااااااا. 😆😆

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
یه بار زنگ بزن بهش بعد برو خونه اش. بعد بگو ببخشید دیر زنگ زدماااااا . بعد که گفت نه این چه حرفیه بگ ...

شوهرم چند بار بهش گفت ولی میمونه دم در میگه باز کنید پشت درم

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  
شوهرم چند بار بهش گفت ولی میمونه دم در میگه باز کنید پشت درم

خب اصلا جواب ندید. من یکی بود این کارو میکرد چند بار جواب ندم آیفون رو. زنگ زد به گوشیم گفتم عه چرا سرزده اومدی که موندی پشت در.من نیستم.. چند بار برگرده خودش خسته میشه

خب اصلا جواب ندید. من یکی بود این کارو میکرد چند بار جواب ندم آیفون رو. زنگ زد به گوشیم گفتم عه چرا ...

حالا اومدنش ب کنار همه جای خونه سرک می کشه نظر میده همش میگه وای وای چرا اینجا این شکله من وسواسیم

حالا اومدنش ب کنار همه جای خونه سرک می کشه نظر میده همش میگه وای وای چرا اینجا این شکله من وسواسیم

خب یه بار که گفت بگو خب عزیزم بشین چرا اومدی اینجا؟

لزومی نداره در رو روش باز کنین. این که خونه هستین معنیش این نیست که همیشه آماده این یکی بیاد خونه تون. تو قرآن هم 1400 سال پیش گفته اگه در خونه ای رفتین، اذن ورود بخواهین و اگر اذن ندادن برگردین. حالا تو این دوره معنیش اینه که اقلا یه تلفن بزن بعد برو در خونه مردم. 

ولی اگر مادره، یه خورده قضیه اش فرق میکنه. آدم میترسه دلش بشکنه.

لزومی نداره در رو روش باز کنین. این که خونه هستین معنیش این نیست که همیشه آماده این یکی بیاد خونه تو ...

نه قربونت خواهر شوهره مادر نیست