2777
2789
عنوان

عکس بی بی چکمو ببینین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 58 پست

مرسی از لطفتون تو عکس مشخص نیس ولی اول خط سفید بود الان دورش صورتی شده داخلش سفید

حسرت هیچی رونخورید قسمتتون باشه میشه...قسمتتون هم نباشه اگرم بشه موندنی نیس.مثل بچه من که خدا داد وبندش ازم گرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هیچ علایم بارداری ندارم میگم پس چرا دیروز بیبی زدم مثبت شد امروز زدم منفی دیروز دیدم مثبته انق ...

خودت میگی دیروز بعد1ساعت مثبت شد. اون کاذب. تازه شنبه موعد پریودت. از یکشنبه به بعد بی بی بزن. 

حالا من هنه علایمم دارم نمیدونم توهم بارداریه انگار😐خیلیم از پریودم گذشته

حسرت هیچی رونخورید قسمتتون باشه میشه...قسمتتون هم نباشه اگرم بشه موندنی نیس.مثل بچه من که خدا داد وبندش ازم گرفت
‌چند روز ازموعدت گذشته؟ 

من 25 شهرویور پریود شدم بعدش نشدم دیگه. البته پریودام نامنظمه

فردا برو آزمایشگاه بگو یه ازمایش بارداری ازت بگیرن. 

دعاکنین توروخدا ی صلوات ب نیتم بفرستین😭

اگه 25شهریور نشدی تاحالا بی بی چک دیگه هاله نمیندازه. خطش پررنگ هست. حتمی یه دکتر برو. 

والا رفتم سونو گرفتن ازمایش گرفتن مشکلی نداشتم نمیدونم چمه

سلام خانم دکتر رفتید ازمایش دادید؟

سلام گلم بله رفتم.ازمایش پرولاکتین و fshو... نوشت قراره فردا جوابشوبگیرم 😔