2777
2789
عنوان

شک به همسر

189 بازدید | 17 پست

سلام خانما،من دیروز متوجه شدم یه خانم از فامیل شوهرم زیاد بهش دایرکت داده،همش از کاراش که توی پیج می ذاره تعریف کرده،شوهرم هم بعد چندین پیام بهش قلب فرستاده.خانمه از شوهرم بزرگتره.حالا از دیروز همش دارم فکر میکنم نکنه شوهرم بهش نظر داره و دلش لرزیده؟!!!به نظرتون حساس شدم یا خبری میتونه باشه؟ 

بهش بگو از پست فلان مرد فامیل خوشم اومده میخوام یه قلب براش بفرستم 

اگه واکنش نشون داد بگو پس تو چرا فرستادی

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم ریپورتش کردم،میخوام از تو گوشی خودش هم بلاکش کنم

خب از گوشی شوهرت میگم بلاکش کن، اگرم فهمید شوهرت بگو خوشم نمیومده ازش،، اصن نگو چیزی بینتونه قلب فرستاده وازاینحرفا

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️
در مورد چی صحبت کرده باهاش دعوا کن بگو حق نداری قلب بفرستی نهایت استیکر تشکر همین

اگه بفهمه گوشیش رو نگاه کردم ممکنه برا گوشیش رمزی بذاری نفهمم،شوهرم موشن گرافیک می سازه،ازش تعریف کرده بود

خب از گوشی شوهرت میگم بلاکش کن، اگرم فهمید شوهرت بگو خوشم نمیومده ازش،، اصن نگو چیزی بینتونه قلب فرس ...

حالم دیگه داره بهم می خوره،آخه چقدر ما خانما باید نگران این چیزا باشیم😞