2777
2789
عنوان

باحال ترین شهر ایران 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از جاهای دیدنی کرمان برام بگو همسرم بزودی یه سفر کاری داره اونجا اگه جایی برای تفریح هس تا باه ...

باغ شاهزاده ماهان خیلی قشنگه مخصوصا تو این فصل پاییز . حمام گنجعلیخان توریستی جالبه . با کلوتهای شهداد که این بیرون کرمان ولی نیم ساعتی راه ولی عالیه شباش. اینم بگم کرمان خیلی سرد شده خخ.  بعد دیگه مسجد جامعش توریستی با اتشکده زرتشتی. با بازار مسگرا. کرمان خیلی جای جالبی نداره  با یه جنگل قائم   داره ولی هرجا نرفتی باغ شاهزاده  ماهان حتمااا برو عالیه مخصوصا تو این فصلش

آی ام یک شیرازی 

ساکن شمال

تهرانم دوسال زندگی کردم

ولی هیچ جا شیراز نمیشه

شمالم دوس دارم جنگلاش عالیه

واسه مسافرتم قشم و کیش عالیه عاشق دریای جنوبم

💙 به جـای پـاک کردن اشـک‌هـات،آدمهـایی که بـاعث گـریـه‌ات میشنو پـاک کـن..💙
شهر کوچیک ارامش داره گلم 😊

نه من دوست ندارم  عاشق تهران و هیاهو و ازدحامشم ارامش و فقط برای دوروز خستگی در کردن شمال  تو دل جنگل ویلا داریم ولی فقط دوسه روز میتونم بمونم باید زود بزگردم 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
تا حالا نیومدم و خیلی زیاد دلم میخواد غار علی صدر رو ببینم 😊

بیاین قدمتون سر چشم.خیلی شهر قشنگیه بخصوص تازگی با پیاده راه ها و ماشین برقی هاش مث شهرای اروپایی شده

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘
ما سفر خیلی دوست داریم هر شهر ایران یه جاذبه ی خاصی داره از لحاظ طبیعت سیستان بلوچستان عالیه

دوتا از بهترین سفرات گلم راهنماییم کن تو برنامه ریزی برای یه سفریم

مامان سه تا قندعسل

بیاین قدمتون سر چشم.خیلی شهر قشنگیه بخصوص تازگی با پیاده راه ها و ماشین برقی هاش مث شهرای اروپایی شد ...

وااای از تعریفت ذوق کردم میشه بیام شالمم دربیارم اروپایی طور بگردم 😂😂

مامان سه تا قندعسل

مشهد و تهران خیلی گرونه ۳ روز سفر حداقل ۴ میلیون هزینه داره

بله اسكان اينجا مهم ترين مسئله است عزيزم

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

بچه ها اگه سفر خیلی دوست دارید برنامه ی همگردی رو نصب کنید

تو شهری که هستید جاهایی بهتون معرفی میکنه با تصویر که عمرا دیده باشید،مخصوصا جاهای بکر که کمتر مسافر رفته و دست خورده  شده