سلام بچه ها پسر من دو ماه و نیمشه رفلاکس داره ولی زیاد نیست چون زیاد بالا نمیاره اما اشتهاش کمه و اینکه گاهی هنگام آروغ زدن یکم شیر بالا میاره و اینکه تف همیشه لب دهنش هست دکتر بردم گفته رفلاکس داره و من موندم که چرا این داروها کمکش نمیکنه دارویی که الان مصرف میکنه نکسیوم است اما تاثیری ندیدم خود من رژیم لبنیات گرفتم اما اونم نمی دونم چقدر تاثیر داشت کسی هست و بچش رفلاکس داشته باشه و بتونه کمکم کنه چیکار کنم؟
به نظرت عرق نعنا خوبه برای رفلاکس؟ تو نت زده برای رفلاکس مضرره ولی خیلیا میگن ما بعد هر شیر خ ...
ببخشید باران جان تازه پیام تو باز کردن غرق نعناع و هیچ چیز دیگه ای تا شش ماه اصلا خوب نیست
فقط مراقبتهای که گفتم رو بکن کم کم دهانه معده بهبود پیدا می کنه و عظلاتش تقویت میشه و همه چی خوب میشه انشالله با اجازه پزشکش غذاش رو یک ماه زودتر شروع کن با فرنی و لعاب برنج حریره با دوم با شروع غذا روند بهبودی بهتر میشه بازم اگه سوالی بود در خدمتم
سلام عزیزم انشاالله خداپسرتوبرات حفظ کنه.یجاتاپیک زده بودی فولیت ریزه.یسوال داشتم عزیزم .منم فولیکولم روزسیزده ۹بود که کوچیکه الان که چهارده هستم سه تا hmgمیزنم حالاسوالم اینه که شماهم که دوره هات 34روزه بوده تخمک گذاریت چه روزی بود روز نوزدهم یابیستم سیکل؟چون میخام آمپول آزادسازی بزنم میپرسم.ممنون میشم راهنماییم کنی برامنم دعاکن مامان شم.