2777
2789

سلام بچه ها پسر من دو ماه و نیمشه رفلاکس داره ولی زیاد نیست چون زیاد بالا نمیاره اما اشتهاش کمه و اینکه گاهی هنگام آروغ زدن یکم شیر بالا میاره و اینکه تف همیشه لب دهنش هست دکتر بردم گفته رفلاکس داره و من موندم که چرا این داروها کمکش نمیکنه دارویی که الان مصرف میکنه نکسیوم است اما تاثیری ندیدم خود من رژیم لبنیات گرفتم اما اونم نمی دونم چقدر تاثیر داشت کسی هست و بچش رفلاکس داشته باشه و بتونه کمکم کنه چیکار کنم؟ 

خدا جون مرسی بابت تمام داده هات و نداده هات

عزیزم اینکه زیاد بالا نمی آره دلیلی بر کم بودن رفلاکسش نیست گاهی فقط تا حلق بالا می یاد چون به همراه اسید معده می یاد باعث زخم شدن دهانه معده و حلق و در نتیجه بی قراری و کم اشتهایی میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما داروش بهش نساخته عزیزم هر دارویی که دکتر میده دوهفته بده اگه تو طول اون دو هفته بهتر نشد باید ببریش دکتر داروشو عوض کنه احتمال زیاد اینبار موتلیوم میده 😑

رانیتیدین . نکسیوم . موتلیوم . امپرازول خارجی اصلا روند دکترا همینه  

پسر منم الان چهل و سه روزشه اوایل رفلاکسش خیلی کم بود ولی الان سه شبه طفل معصومم اسید معدش میاد بالا و از خواب میپره و گریه میکنه 😔

پسرم اومدی و شدی همدم بی کسیام شدی همه کسم تموم تنهاییامو با وجودت پر کردی آروم جونم از خدا میخوام همیشه سلامت باشی 💕💖💓
من دخترم رفلاکس داشت دکتر بهش امپرازول و رانیتیدن داد خوب بود

وزنش خوب بالا نمیره به نظرت صبر کنم 4 ماهش بشه بهتر میشه خسته شدم از بس دکتر بردم نتیجه نداده 

حتما داروش بهش نساخته عزیزم هر دارویی که دکتر میده دوهفته بده اگه تو طول اون دو هفته بهتر نشد باید ب ...

لعنتی این رفلاکس خیلی مسخرس 

خدا کنه 4 ماه بشه تموم بشه 

در ضمن به خورد و خوراکت دقت کن هر چیزی که میخوری تقریبا بعد سه ساعت اثر میزاره یعنی هر سینه دوبار خالی میشه دفعه سوم از اون چیزی که خوردی تو شیرت هست اگه دیدی بعد سه ساعت یکم حالش بد شد بدون نسبت به اون غذا یکم حساسه 

پسرم اومدی و شدی همدم بی کسیام شدی همه کسم تموم تنهاییامو با وجودت پر کردی آروم جونم از خدا میخوام همیشه سلامت باشی 💕💖💓
در ضمن به خورد و خوراکت دقت کن هر چیزی که میخوری تقریبا بعد سه ساعت اثر میزاره یعنی هر سینه دوبار خا ...

ممنون اما این دوساعت یبار شیر نمیخوره اینم شده درد من😭

لعنتی این رفلاکس خیلی مسخرس  خدا کنه 4 ماه بشه تموم بشه

سعی کن داروهاشو سر وقت بهش بدی عزیزم و یه موقع دیدی یکم بهتر شده سر خود داروهاشو قطع نکن طبق نظر دکتر داروهاشو بده انشالله که پسرت تا چهار ماه خوب شه عزیزم 

اگه داروهاشو سر خود قطع کنی خدایی نکرده رفلاکسش دوباره برمیگرده دختر خودهر شوهرم نوزده ماهشه دوباره برگشته خیلی دقت کن 

ممنون اما این دوساعت یبار شیر نمیخوره اینم شده درد من😭

طبیعیه عزیزم متاسفانه من درمورد رفلاکس خیلی مطلب خوندم تواین ماه طبیعیه  احساس میکنم بچه ها تو این ماه نسبت به بوی مادر حساسن رفلاکسیا مجبوری شیرتو بدوشی و با شیشه بهش بدی اونطوری میخوره تا یه مدت باید تحمل کنی بعد یه مدت دوباره سینتو میخوره البته تو این مدت باید وقتایی که خوابه سینتو بدی

نکسیوم داروی خوبیه یه هفته کارهایی که می گم رو همراه دارو بکن اگه بهتر نشد ببر داروش رو عوض کن

بعد از شیر بیست دقیقه روی شو نه بخوابان و آروم بزن از پشتش  تا آروغ بزنه  اگه نزد جابه جاش کن به پهلوی چپ بخوابون بزن از پشتش برگردان به پهلوی راست بخوابون بزن از پشتش باز بلندش کن بزار رو شو نت بزن بعد جاش رو شیبدار درست کن شیب سی درجه باید داشته باشه اگه توانایی داری تشک آنتی رفلاکس بخر 

هر نق زدنی ناشی از گرسنگی نیست هر یک و نیم ساعت الی دو ساعت شیر بده بهش اگه نق زد حدالامکان بده پدرش بگردونه چون تو بغل خودت همش شیر می خواد

موقع شیر دادن حتما به حالت شیب دار بهش شیر بده به هیچ وجه خوابیده بهش شیر نده 

اگه پزشکش صلاح می دونه دوری یه مرتبه شیر خشک بده تو کنترل دعا عکس خیلی تاثیر داره

خودت غذاهای نفاخ هم نخور چون نفخ دعا عکس رو تشدید می کنه

جایی خیلی کم رنگ بخور قهوه و جای سبز نخور ادویه جات تند ترشی جات نخور نفخ حبوبات رو کامل بگیر سبزیجات خام رو محدود کن 

من دوتا بچه رفلاکسی بزرگ کردم تا شش ماه حتما باید اینا رو رعایت کنی وگرنه خوب نمیشه و وزن نمیگیره 

بعد اون هم تا دوسالگی ممکنه هر از چند گاهی دوباره بچه درگیر بشه 

خواهرشوهرم میگفت یه ماه سینمو نگرفت و حتی شیشه هم نمیگرفت مجبور بودم هر دوساعت یه بار بخوابونمش و تو خواب بهش شیر بدم میگفت بعد یه ماه گرفتم بغلم و حین اینکه راه میرفتم سینمو گزاشتم تو دهنش و شیر نیدادم بهش میگفت دیگه بعدش یکم بهتر شده 

نکسیوم داروی خوبیه یه هفته کارهایی که می گم رو همراه دارو بکن اگه بهتر نشد ببر داروش رو عوض کن بعد ...

ممنون بخاطر راهنماییات عزیزم تورو خدا غذاهایی که برا رفلاکس مضرره رو بهمون بگو بازم اگه پیشنهادی چیزی داری بگو ما هنوز اول راهیم 😔

گلم رفلاکس دوره داره تا 6 ماه کمتر و در هشت ماه کاملا ازبین میره ...بچه خواهر من اینجور بود و بنده خدا هیچی نگه نمیداشت معدش براهمین خخخخخخخخخخخ شیر خشک عوض کرد و هیچی بهش نساخت و خخخخخ ضعیف شد همیشه هم بیقرار بود وحشتناک....تا اینکه شیرخشک آبتامیل بهش ساخت و تپل شد....حالاهم اثری از رفلاکس نداره و نه ماهشه و بالا نمیاره...باید صبرکنی یه دکتر خوب ببر..تا شاید شیرخشک هم بتونی بدی