2777
2789
عنوان

راهنمایی میخام برای دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 38901 بازدید | 44 پست
دوستان خییلی درگیرم من تازه عقد کردم تجربه ای ندارم فقط دلم میخاد همسرم تواین زمینه کاملا راضی باشه ...

حالا تجربه نکنه ناکام از دنیا میره؟؟چرا مردا بایددد همه چیز تجربه کنن؟؟مگه ما هممه چیز داریم و همه جیز و امکاناتی را تجربه کردیم که انقدر به فکرشونی

من خودم به شوهرم گفتم وقتی نردی تو اعلامیه ات مینویسم جوان ناکام😂😂از این لحاظش 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان خییلی درگیرم من تازه عقد کردم تجربه ای ندارم فقط دلم میخاد همسرم تواین زمینه کاملا راضی باشه ...

اصلا شما تو ماه اول عقد چطور بحثتون به اينجا رسيده؟

دختر خوب شما كه تجربه نداري از تجربه بقيه استفاده كن

مردا خيلي پرتوقع تر از اوني هستن كه شما فكرشم بكني

مردي كه تو يه ماه اول عقد بحث رو به اينجا رسونده با سالي يه بار راضي نميشه خودتو گول نزن

از الانم ياد بگير جلوي درخواستهاي غير منطقي بايستي

ديگران راقضاوت نكنيم.
اصلا شما تو ماه اول عقد چطور بحثتون به اينجا رسيده؟ دختر خوب شما كه تجربه نداري از تجربه بقيه استفا ...

الان دوست دختر پسراش دنبال این حرفا هستند این بنده خدا ک یک ماهه عقده

میشه بگید چرا تو عقد خوب نیست این رابطه اونم فقط یکبار؟؟ خیلی درگیرم موندم چیکارکنم

درگیر نیستی خودتم راضی هستی خب برو بده دیگه سوال کردن نداره 

حالا هرچی ما بگیم نره شما میگی بدوش

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
الان دوست دختر پسراش دنبال این حرفا هستند این بنده خدا ک یک ماهه عقده

زن و شوهر قضيش فرق ميكنه كلا خونواده حرمت داره

كار از جايي خراب ميشه كه حرمتها شكسته بشه و به نظرم اينم يه جور بي احترامي به خانومه كه تو اين زمان كوتاه يه همچين درخواستي از سمت آقا مطرح بشه و يه زنگ خطره

اين دوستمون حتي اگه با اين قضيه مشكلي نداشته باشه هم بايد الان اجازه اين كارو به همسرش نده و حتي اجازه حرف زدن درباره اين موضوع

ديگران راقضاوت نكنيم.
چرا جالب نیست

دیگه مطمئن شدم مرد هستی خاک تو سرت داری پافشاری میکنی که چی دستگیرت شه؟

بچه ها جواب این نر رو ندید 

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
زن و شوهر قضيش فرق ميكنه كلا خونواده حرمت داره كار از جايي خراب ميشه كه حرمتها شكسته بشه و به نظرم ...

آره حرفتون درسته ...اماشوهرشون این مورد رو مطرح کردن دلیل بر بد بودن نیست...این یه موردیهکه مردها بعضیها به زبون میارند بعضی نمیارند