2777
2789
عنوان

با عشق بدبین و شکاک باید چیکار کرد

133 بازدید | 18 پست

دوستان من اتباطی دارم که خیلی هم بدبین و شکاکه یعنی طوری که هر لحظه میخواد باید با ایمو ارتباط برقرار کنه باهام تا ببینه که کجام و چیکار میکنم وخونه رو هم ببینه یوقتایی که ببینه کی هست کی نیست 

ولی خیلی زیاد دوستم داره و منم خیلی دوسش دارم نمیتونم دل بکنم ازش 

و اصرار داره که عقد کنیم من چه کار کنم آخه باهاش گفتم اولم که نمیتونیم دل بکنیم از هم واقعا دوست داریم همدیگرو ولی شکاکه و بدبین خیلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بندازش دور

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

الان دوسشداری فردابری زیرسقف مثل چی پشیمون میشی ازاین رفتارش تامام

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
تموم کن رابطتو عشق چه صیغه ایه مریضه

البته اینم بگم که همسر سابقم بوده بخاطر همین بدبینیاش از هم جدا شدیم چون قبلا اعتیاد شدید داشت و توهم میزد با بدبختی جدا شدم و الانم که ترک کرده دوباره پیله کرده نمیدونم اسمش عشقه یا عادت خیلی وقته که پیله کرده عقد کنیم ولی همش گذشته میاد تو ذهنم جرات اینکارو ندارم

اینم بگم که من تو زندگی براش سنگ تموم گذاشتم چون کلا خانوادتن شوهر دوست هستیم ولی لیاقت خوبیا و پاکی منو نداشت 

الان دوسشداری فردابری زیرسقف مثل چی پشیمون میشی ازاین رفتارش تامام

همسر سابقم بوده اونموقع اعتیاد داشت توهم میزد بخاطر بدبینیش با بدبختی جدا شدم حالا میگه رجوع کنیم همش حرفای عاشقانه همش میگه جبران میکنم برات میشی ملکه قلبم 

ان شاءالله ک خوشبخت میشی گلکم