2777
2789
دخترت چن سالشه براش سنش بد نباشه دیدن این فیلمها

شش سال و نیم اتفاقا خیلی تحت تاثیر قرار گرفته😑😑

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
کدوم خانم

نمیدونم ی خانوم بود امشب ساعتای 9 10 بود گفت عکس خودمو دخترمو میذارم بببینید من اصلا عکسشو ندیدم دیر رسیدم گفتم دوباره بزار من ندیدم اون قاطع گفت نه واسم خیلی عجیب بود جون کسی ک میذاره عکس دوباره ام میذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شش سال و نیم اتفاقا خیلی تحت تاثیر قرار گرفته😑😑

دلداگان خیلی بده من که بزرگم عصبی میشم خشنه در عین عشقولانه که البته عشقولانه هاش هم مثبت ۱۸ است

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
نمیدونم ی خانوم بود امشب ساعتای 9 10 بود گفت عکس خودمو دخترمو میذارم بببینید من اصلا عکسشو ندیدم دیر ...

شاید ترسیده وقیح باشی یا وقیح در کمین باشه

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
دلداگان خیلی بده من که بزرگم عصبی میشم خشنه در عین عشقولانه که البته عشقولانه هاش هم مثبت ۱۸ است

اره همش میگه کی امیرو ارغوان ازدواج میکنن

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
اره همش میگه کی امیرو ارغوان ازدواج میکنن

ندار ببینه بده براش باهاش تو اون تایم بازی کن اخه آخرش که دختره میره تو کما بچه ست متوجه فیلم بودن نمیشه باور میکنه