2777
2789
عنوان

چرا نینی سایت اینجوری شده؟؟

1072 بازدید | 66 پست

درباره یه چیزی تو گوگل سرچ کردم ک نینی سایت هم بالا اومد بازش کردم ک نظر کاربرا رو بخونم مال سال87بود... دیدم چقد همه بافرهنگ و مهربون بودن

چقد خوب جواب همدیگه رو داده بودن

بدون هیچ توهینی... 

اما الان هرتاپیکی رو ک باز میکنی ی نخاله توش پیدا میشه... 

من قدیمی نیستم اما انگار سایت قبلنا بهتر بوده... 

الان انگار ی عده بچه مدرسه ای داخل نینی سایتن ک منتظرن یچی بگی  زود کل کل راه بندازن😅

اره دقیقا

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته

البته اینجا خانوم 30 یا 40 ساله هم داشتیم که همه رو شسته گذاشته رو بند

و بچه مدرسه ای هم داریم چقدر مودب و بافرهنگ

به سن نیست 

به شعور و تربیته

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

دقیقا

یه تاپیک برا کمک زدنم که میزنی همه میان قورتت میدن

بعد میگی خب عزیزه من دوس نداری برو تاپیکی که مورد علاقته 

میگه نه تو داری منو بیرون میکنی  تو چقد خشنی 

حالا هی استیکر گل میفرستم هی عزیزم عزیزم میگم که به طرف برنخوره میبینم نه فایده نداره

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

آره

ما یکم دیر رسیدیم

ب ته بار رسیدیم درواقع😐

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.