2777
2789
عنوان

متاهلا و با تجربه ها بیان

129 بازدید | 8 پست

بچه ها کمک میخوام ازتون

جمعه مراسم خواستگاریمه

تا حالا چند بار خواستگار داشتم اما واقعا گیج میشم چی بگم چی نگم

خواهشا راهنماییم کنید چ نکاتی مهمه ک بگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مستقیم‌نظرتو نگو...نگو من از ادم فلان‌خوشم نمیاد...بگو نظرتون‌درباره فلان‌چیز‌چیه.... اول‌اون‌بگه‌بع ...

آره دفعه پیش سره صداقت بیش از اندازم گند زدم😂

ب نظرتون چجوری بهش بفهمونم میخوام خونم کنار خونه ی مامانم اینا باشه ؟؟؟ آخه تک دخترم 

دوس دارم نزدیکشون باشم

آره دفعه پیش سره صداقت بیش از اندازم گند زدم😂 ب نظرتون چجوری بهش بفهمونم میخوام خونم کنار خونه ی م ...

بگو اگه من بگم‌باید خونمون نزدیک مامانم اینا باشه نظرتون چیه؟ حاضرین خونمون نزدیک مامانم اینا‌باشه... اگه‌گفت اره بگو این برام مهمه و یکی از شرایط منه

بگو اگه من بگم‌باید خونمون نزدیک مامانم اینا باشه نظرتون چیه؟ حاضرین خونمون نزدیک مامانم اینا‌باشه.. ...

اهااااا اینجوری خوبه مرسی 

چجوری بفهمم بچه ننه نیست؟؟؟؟و  خیلی وابسته ب خانوادش نباشه ؟

اهااااا اینجوری خوبه مرسی  چجوری بفهمم بچه ننه نیست؟؟؟؟و  خیلی وابسته ب خانوادش نباشه ؟

به نظرم ایم‌مورد‌رو با ۱ جلسه نمیشه فهمید خواهرم.... میاز به رفت و امد‌داره... اما‌ببین‌چطوریه... از‌خانوادش پول‌تو جیبی میگیره‌یا خییلی از‌مامانش‌تعریف‌میکنه