2777
2789

سلام خانوما 

خواهرم از شیش ماهگی دیابت نوع یک داره و انسولین دریافت میکنه الان یکساله ازدواج کرده و قصد بارداری داره شاید جای ده تا دکتر رفته و مشورت گرفته نگرانه بچش عقب مانده بشه یا سقط بشه میگه باردار بشم هفته های 11 12 میرم سلام فری البته ناامید شده و هنوز اقدام نکرده تجربه شما چیه؟ کسی هست که با دیابت نوع یک باردار بشه و بچش مشکل داشته باشه؟ توروخدا راهنمایی کنید میخام تاپیک رو بهش نشون بدم هرکی تجربه داره یا در اطرافش بوده راهنمایی کنه 

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدای من خدای معجزه هاست 🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طی بارداری هم باید انسولین بزنه پیش دکترغدد بره 

الانم انسولین میزنه من خودم دیابت بارداری داشتم ماه آخر انسولین میزدم 38 هفته سز شدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تو بارداری دیابت گرفتم و انسولین میزدم.خداروشکربچمم هیچ مشکلی یا عیب ونقصی نداره الانم درحال آتیش ...

خودم دیابت بارداری داشتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره دوست دخترم خیلی هم بالا بود دیابتش رفت دکتر تنظیم کرد قندش رو الان هم پسرش ۶ماه اس 

یعنی قبل بارداری دیابت داشتن ؟ میدونید ای وان سی ش چند بود؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از سه سالگی دارم

الان ۳۵ ساله

چون قصد بچه دار شدن ندارم اطلاعی ندارم

ولی دوستم با دیابت باردار شد و یه پسر قند عسل آورد

خیلی تحت نظر پزشک بود

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

یعنی قبل بارداری دیابت داشتن ؟ میدونید ای وان سی ش چند بود؟ 

بله عزیزم حتی دخترم میگفت که دستاش زخم میشد سال اخر دبیرستان نامزد کرد پارسال تو اینستا دیدم عکس پسرش گذاشته عزیزم باید قبل از بارداری حتما دیابتش کنترل بشه دختر بزرگ من هم دیابت نوع یک داره الان درشرف ازدواج هست سخت نگرانش هستم اما دکتر به خودم گفت قبل از اقدام به بارداری باید دیابتش کنترل بشه خواهر شما هم باید حتما کنترل کنه ای وان سی خواهرتون چندهست