2777
2789
اگه میتونی لنز و مژه بزار کرم پودر خوب بزن پور بزن پودر فیکسم بزن البته قبلش خوشگل صورتتو بشور و اسک ...

شب قبلشم خوب بخاب خسته نباشی راستی میتونی قبل ارایش صورتتو ی کوچولو بایخ ماساژ بدی فقط یخو مستقیم رو صورتت نکش داخل ی پارچه لطیف و تمیز بزار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که حتما روز قبل پوستتو پاکسازی کن 

یه پرایمر خوبم زیر آرایشت بزن 

مژه مصنوعی هم بزار به چشمت جلوه میده ولی خیلی پر نباشه ضایع باشه. 

من معمولا میرم آرایشگاه فقط چشمامو درست کنه . 

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما / غافل از اینکه خدا هست دراندیشه ما 
ماهم فردا عروسی دارم ارایشگاه نمیخام برم موهامو اتو بکشم یه ارایش ساده بده یعنی؟

نه عالیه.من همیشه همینم تو عروسیا.با کلاس و شیکه

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

صورتت رو کامل بشور.با یخ ماساژ بده.مرطوب کننده و پرایمر حتما بزن.بعدشم کانسیلر و کرم پودر.کانسیلر تو زیبایی ارایش خیلی تاثیر داره.روش پودر فیکس بزن.کانتور بینی و صورتت رو دقیق انجام بده.از هایلایترت رو شکستگی ابروت و vبالای لب حتما بزن.خط لب و رژ لب تماااام

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

ببین اصلا سایه اینا نزن چون سایه رو باید تمیز کار کنی و خیلی بلد باشی.رژگونه کم بزن.کرمتو خیلی کم بزن و زیاد ماساژ بده بره تو پوست سعی کن زیاد ابروهاتو مداد نکشی.بعد رژ لب ک زدی ی دستمال کاغذی اروم بزار لای لبات تا اضافه هاشو بگیره.کرم خعلی متفاوت با پوستت نزن

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘