2777
2789
اره صددرصدمن مامانم بلده نظربگیره تاخودمودختراموشوهرم اینحوری میشیم سریع نظرمون میگیره خوب میشیم تما ...

یعنی چی

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور نظر میگیرن عزیزم؟چه جالب تا حالا نشنیده بودم.

باپارچه هروقت علایمش روداشتی بهم بگوواسم اشخاصی ک فک میکنی اوناچشمت زدن تامامانم بگم نظرت بگیره خودت باورکنی😍

خدایاهزارآرزوطلبکارم ویک مرگ بدهکار...یاطلبم رابده یاطلبت رابگیر  
باپارچه هروقت علایمش روداشتی بهم بگوواسم اشخاصی ک فک میکنی اوناچشمت زدن تامامانم بگم نظرت بگیره خودت ...

مرسی عزیزدلم.چشم هروقت علائمش رو داشتم مزاحم شما میشم.ممنونم دوست گلم❤❤❤

یعنی چی

باپارچه عزیزم اندازه قدمون میگیره واسم اشخاصی ک دیدنمون هی اسم میاره هی یه قیچی وسط پارچه میزنه ک یه نوارباریک هست بعدمیزنه تورغن خیلی کم وبعداتیش میزنه اگرداشته باشیم ونه ویااینکه نظرتازه باشه یاقدیمی یاسنگین باشه واینابهمون میگه والاماک سریع انکاریه باری ازرودوشمون برمیدارن خوب میشیم

خدایاهزارآرزوطلبکارم ویک مرگ بدهکار...یاطلبم رابده یاطلبت رابگیر  
باپارچه عزیزم اندازه قدمون میگیره واسم اشخاصی ک دیدنمون هی اسم میاره هی یه قیچی وسط پارچه میزنه ک یه ...

واقعا میتونه واسه منم اینکارو بکنه

جالبه بنظرم

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
اره هروقت علایم چشم خوردن داشتی بهم بگوگلم

چشم چجوری پیدات کنم تو این شلوغی😅😅