2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبلت پسرمو عوض کردم ۲۵گرفت گوشی نمیدونم

حالا من ترسم اینه که من گوشیم hoawei honor 4c هستش فک نکنم پیدا بشه چون واسه قاب گوشی کل زمینو باید بگردم

کسی که سگ سیاه افسردگی دست از سرش بر نمی‌داره🕶
حالا من ترسم اینه که من گوشیم hoawei honor 4c هستش فک نکنم پیدا بشه چون واسه قاب گوشی کل زمینو باید ...

حدود  ۴۰ تومن شاید بشه

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
من پارسال خراب شد ، سی و پنج تومن شد  فکر نکنم بیشتر از صد تومن بشه ، بستگی به برند گوشیت داره

من گوشیم قابش پیدا نمیشه به نظرت سوکتش پیدا میشه؟

مطمئن نیستم سوکتش باشه شارژ نمیکنهه اصلا گوشیای بقیه رو میزنم به شارژر شارژ میکنه حتی یه شارژر نو گرفتم اما کلا شارژ نمیکنه

حالا من ترسم اینه که من گوشیم hoawei honor 4c هستش فک نکنم پیدا بشه چون واسه قاب گوشی کل زمینو باید ...

پیدامیشع نگران نباش

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
حدود  ۴۰ تومن شاید بشه

مطمئن نیستم از سوکتش باشه فقط میدونم شارژ نمیشه گوشیای بقیه رو میزنم شارژ میشه ولی مال خودم نمیشه شارژر نوهم گرفتم

از کجا فهمیدین خراب شده سوکتش؟ علامتاش چی بود

شارژنمیشد دیگه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔