_karmad مدیر استارتر عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 912 عنوان سوکت گوشیم خراب شده هزینش چقدره؟ 1753 بازدید | 16 پست اصن شارژ نمیشه گوشیم 😭 جراتم ندارم به مامان بابام بگم کسی که سگ سیاه افسردگی دست از سرش بر نمیداره🕶 1398/08/21 | 21:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gojira عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26345 تبلت پسرمو عوض کردم ۲۵گرفت گوشی نمیدونم خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
mari_yzdni عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 1517 من پارسال خراب شد ، سی و پنج تومن شد فکر نکنم بیشتر از صد تومن بشه ، بستگی به برند گوشیت داره
_karmad مدیر استارتر عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 912 تبلت پسرمو عوض کردم ۲۵گرفت گوشی نمیدونم حالا من ترسم اینه که من گوشیم hoawei honor 4c هستش فک نکنم پیدا بشه چون واسه قاب گوشی کل زمینو باید بگردم کسی که سگ سیاه افسردگی دست از سرش بر نمیداره🕶
رهاجون۹۷ عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 7900 حالا من ترسم اینه که من گوشیم hoawei honor 4c هستش فک نکنم پیدا بشه چون واسه قاب گوشی کل زمینو باید ... حدود ۴۰ تومن شاید بشه خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
_karmad مدیر استارتر عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 912 من پارسال خراب شد ، سی و پنج تومن شد فکر نکنم بیشتر از صد تومن بشه ، بستگی به برند گوشیت داره من گوشیم قابش پیدا نمیشه به نظرت سوکتش پیدا میشه؟مطمئن نیستم سوکتش باشه شارژ نمیکنهه اصلا گوشیای بقیه رو میزنم به شارژر شارژ میکنه حتی یه شارژر نو گرفتم اما کلا شارژ نمیکنه کسی که سگ سیاه افسردگی دست از سرش بر نمیداره🕶
gojira عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26345 حالا من ترسم اینه که من گوشیم hoawei honor 4c هستش فک نکنم پیدا بشه چون واسه قاب گوشی کل زمینو باید ... پیدامیشع نگران نباش خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
مثبت_اندیش عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 1639 حالا من ترسم اینه که من گوشیم hoawei honor 4c هستش فک نکنم پیدا بشه چون واسه قاب گوشی کل زمینو باید ... سوکت ها یکی هستن فرقی نمیکنه هواوی باشه یا سامسونگ ببخش بخند فراموش کن ❤
_karmad مدیر استارتر عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 912 حدود ۴۰ تومن شاید بشه مطمئن نیستم از سوکتش باشه فقط میدونم شارژ نمیشه گوشیای بقیه رو میزنم شارژ میشه ولی مال خودم نمیشه شارژر نوهم گرفتم کسی که سگ سیاه افسردگی دست از سرش بر نمیداره🕶
_karmad مدیر استارتر عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 912 سوکت ها یکی هستن فرقی نمیکنه هواوی باشه یا سامسونگ عه اخیش کسی که سگ سیاه افسردگی دست از سرش بر نمیداره🕶
_karmad مدیر استارتر عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 912 پیدامیشع نگران نباش از کجا فهمیدین خراب شده سوکتش؟ علامتاش چی بود کسی که سگ سیاه افسردگی دست از سرش بر نمیداره🕶
gojira عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26345 از کجا فهمیدین خراب شده سوکتش؟ علامتاش چی بود شارژنمیشد دیگه خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
mari_yzdni عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 1517 من گوشیم قابش پیدا نمیشه به نظرت سوکتش پیدا میشه؟ مطمئن نیستم سوکتش باشه شارژ نمیکنهه اصلا گوشیای ب ... آره سوکتشه ، قطعات فرق میکنه اره پیدا میشه