2777
2789
عنوان

اشتی باشوهر

263 بازدید | 24 پست

چه پیامی بهش بدم که غرورمم خراب نشه خسته شدم میخامم اشتی کنم دیگه 20روزه قهریم باهم

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

وقتی اومد خونه

با یه شام خوشمزه و خونه ی تمیز

پیام دوس داشتنتو بهش بده

خودش پیش قدم میشه

اگرم نشد با یه جمله ای چیزی خودت پیش قدم شو

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی اومد خونه

نه شیفته کارش سنگینه نمیخوام بلای سرشبیاد

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

20روز ک خیلی زیاده 

نکنید از این کارا 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
وقتی اومد خونه با یه شام خوشمزه و خونه ی تمیز پیام دوس داشتنتو بهش بده

نمیاد شیفته صبح برمیگیرده 

وقتی اومد خونه با یه شام خوشمزه و خونه ی تمیز پیام دوس داشتنتو بهش بده خودش پیش قدم میشه اگرم نش ...

سخته خوب نمیخوام مستقیم پیشقدم بشم

واسه چی قهرید؟! 

چی بگم مدام میگه خانواده ات پرت میکنند و به من احترام نمیذارن درصورتی اصلا بخدا ادم گوشی نیستم اونا هم ادمای نیستن که بخوان دخالت کنند اصلا

هرپيامي بدي غرورت ميشكنه وقتي اون دلش تنگ نشده و بدون تو راحت زندگي ميكنه توچرا همچين ميكني؟

واقعا

20روز ک خیلی زیاده  نکنید از این کارا

خوب چکنم اصلا نمیتونیم باهم حرف بزنیم سریع دعوامون میشه مدام میره سرخانواده ام 

برامنم اونجوری دیروز سر ماشین بحث میکردیم اخر سر رسید چرا خانواده منو دعوت نمیکنی و...دوست دارن بهون ...

نمیدونم چم شده اصلا نمیتونم توصورتش نگاه میکنم عصبی میشم باورت میشه چند روزه نگاهشم نکردم 

فقط بلدن بهونه های الکی بگیرن اگه مقصر نیستی یکم تحمل کن ،یه جز قران نذر کن بخون انشاا...دلش نرم میش ...

اون میاد هر دفعه یه چیزی میگه ولی اصلا محلش نمیدم یاخیلی کوتاه جوابشومیدم اخه الان باردارم عوض اینکه اون مراعات منو بکنه تازه مدام عصبیم میکنه تازه خودشم اصرار به بارداریم داشت

اون میاد هر دفعه یه چیزی میگه ولی اصلا محلش نمیدم یاخیلی کوتاه جوابشومیدم اخه الان باردارم عوض اینکه ...

اهان بس دوست داره حرف بزنه زیاد سخت نگیر میگذره بخاطر شرایطتونه به یه بهونه ای اس بده بگو چیزی میخوام اومدنی بخرو...