2777
2789
آخه ایشالا زود نتیجه بگیری شوهرتم کاش آز میداد یا بهش قرص تقویتی بده 

از نمیده حرفهای خانوادش روش تاثیر گذاشته میگه ایراد از تو😔به زور بهش ویتامین ای میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کنم مجبورم بخورم دکتر که بهم داد استادجراح و زنان و نازایی وفلوشیپ هم داره فک کنم چون بزرگ میشده ...

اره خوب خوبه که تحت نظر دکتر میخوری همه اینها عوارض داره انشالله به سلامتی همین ماه نتیجه بگیری که از این قرص و امپولها راحت شی

اره خوب خوبه که تحت نظر دکتر میخوری همه اینها عوارض داره انشالله به سلامتی همین ماه نتیجه بگیری که ا ...

ممنون عزیزم ان شالله برای خودت  

دعای قشنگی که برام میکنی

خدا دلت و شاد کنه😊

.
خسته شدم منم ۲سال منتظرم  اما تازه دنبال دوا و دکتر افتادم

وای خیلی سخته چند روز اول درگیر قرص و امپول بعد علایم تخمک گذاری بعدشم بی بی چک منفی و باز از اول خیلی وحشتناک

وای خیلی سخته چند روز اول درگیر قرص و امپول بعد علایم تخمک گذاری بعدشم بی بی چک منفی و باز از اول خی ...

من بی بی زود نمیزنم  تا چند روز ازش بگذره

اما حالت و کاملا میفهمم

خدا خودش تو این روزای عزیز که ولادت رسول اکرم(ص)نزدیکه

حاجت همه منتظرای بچه رو هر چی زودتر بده

😇😇😇

.
من بی بی زود نمیزنم  تا چند روز ازش بگذره اما حالت و کاملا میفهمم خدا خودش تو این روزای عز ...

نه من از استرس از چند روز قبلش بی بی میزنم همسرم وادارم میکنه هر چی میگم صبر کن نمیکنه عجول برا همین میگم باید زودتر باردار شم 

من بی بی زود نمیزنم  تا چند روز ازش بگذره اما حالت و کاملا میفهمم خدا خودش تو این روزای عز ...

به نظرت دکترم و عوض کنم ماه پیش روزی دو تا لتروزول میخوردم روز دوازدهم سیکلم فولیم ده بود این ماه شد سه تا ولی تغییری نکرده برای ماه دیگه هم لتروزول چهار تا دوباره تجویز کرده

به نظرت دکترم و عوض کنم ماه پیش روزی دو تا لتروزول میخوردم روز دوازدهم سیکلم فولیم ده بود این ماه شد ...

دوره داره قرص تحریک تخمک سه دورس( سه تا پری)

معمولا از دوز کم شروع میکنن داروهارو   اگه دکترت متخصص زنان از این دکتر به اون دکتر زیاد نکن

بهش اعتماد کن 

اگه بعد سه دوره جواب نداد  یه چند ماه نمیخوری  دوباره دوره بهت میده واسه تحریک تخمک

.
دوره داره قرص تحریک تخمک سه دورس( سه تا پری) معمولا از دوز کم شروع میکنن داروهارو   اگه دکترت ...

من ماه اول دو تا خوردم سر خود ماه دومم دو تا خوردم سر خود ولی رفتم دکتر برای ماه سوم سه تا داد دکترم برای ماه چهارمم بازم لتروزول ۴ تا با ۴ تا امپول hmg